Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçer, kuş, üstümüzden

Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

uzaklardan bir ses bir nefes olamadım senin için yakınında olmak istedim hep yanıbaşında, bir nefes uzağında oldum da ve ben şimdi çok mutluyum

ayrı iki kentin sevgilisiyiz biz seninle ayrı iki kentte birbirini seven, birbirine güvenen bir tamız seninle geldiğin gün bayramımdır geldiğin gün yüzümde güllerin açtığı bahardırmevsim kış olmuş hazana dönmüş hiç farketmez, geldiğin gün, baharımdır

gelsen ne güzel olur sevdiğim şarkımı dinliyorumbu kalabalıklar yordu hep beni kolay kolay yılmamsavaşmayı severim bilirsinhep söylediğim gibi, burda da insanların acelesi varhep sigara içiyorlarhep kızıyorlar bir şeyleresöyle bana kızmak bu kadar kolay mı?

denizi özledim ben göller yerini tutmuyor, iyot kokmuyor bu şehir, sokakları yosun tutmuş ancak rengi sönük öyle söyleyecek afilli sözlerim yok, olmadılar ki hiç zaten kimselerden de öyle şeyler beklemedim huzuru aradım ve sanırım şimdi en çok huzurun keyfini sürüyorum seninle

gelsen ne güzel olur şarkımdaki gibi belki üstümüzden kuşalar geçerizleriz onların alaylarınıel ele yürürüz orda burda sen bir gelincik kopartıp verirsin gene bana solgundu, keyifsizdi ama kırmızıydı

gün doğdu buralarda çoktan hava gene soğuk ve ben gene üşüdüm bu sabahısınmaya çalıştım derinden çekerek nefesimi hızlı adımlarla kovaladım sokakları işte bak günler böylece koşuşturmayla gelip geçmekte bir bir

ayrı iki kentin, iki sevgilisiyiz biz seninleözlemeyi yeniden adlandırıyorum uöakların kuyruğuna, turnalara artık ne bulursan tutun da gel

sevgimle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com