![]() |
Umut Neydi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umut Neydi ?Üyeler Görebilir ] Umut Neydi Bir akıntıya kapıldım gidiyorum hayatın bana vereceğinden habersiz Belki bir elinde mutluluk olacak bir elinde umut Hangisini bana bahşedecekti hayat dedikleri şey Mutluluk mu yoksa mutluluğa duyulan umut mu ? Umutsuz mutluluk olmazdı ya zaten Umut düştü benim payıma da umut etmek umutla yaşamak Umut nedir ki peki Bir mutluluk mu yoksa acı çekmek mi Yoksa sadece bir çaresizlik miydi umut Mavi bir denizin kıyısında siyah dalgaların arkasından gelecek Sevda gemisini beklemek mi Umut neydi ki bana hayat umut etmeyi öğretiyordu ? Gecenin karanlığında yürürken yolda duran konserve kutusuna tekme atmak mı ? Çakıl taşlarını ceplerine toplayıp onları saymak mı ? Eksilen günleri saymak yerine yaşacağın günlerin sayısını bilip Onları saymak mı ? Umut neydi ki hayat bana umudu öğretmeye çalışıyordu Geçmiş günlerin gelecekte de olacağına inanmak mı ? Kapkara düşüncelere boğulmuşken çıkış yolu bulmak mı ? Attığın her adımda bir öncekini unutmak mı ? Kör düğüm kaderi çözeceğine inanmak mı ? Umut neydi ki hayat bana umudu öğretiyordu ? Akşam olduğunda gün batımını seyretmek mi Yoksa Yeniden güneşin doğacağına inanmak mı ? Gülü koklarken dikenini yok saymak mı Kanayan avuçlarında sevda çiçeğini tutmaya çalışmak mı Umut neydi ki hayat bana umudu öğretiyordu Günahların cezasını şimdiden çekmek mi Yarını bu günden yaşamak mı Yarınsız bu günü geçmişe göndermek mi Umut neydi ki hayat bana umudu öğretmeye çalışıyordu Oysa umut mutluluktu hayat bana yanlış öğretiyordu ? |
![]() |
![]() |
|