![]() |
Siz Olsaydiniz Beklermiydiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Olsaydiniz Beklermiydiniz?zamanın bırınde bırbırını delıler gıbı seven ıkı cıft erkegın ısledıgı bı suc yuzunden 30yıl hapıs almasıyla ayrılırlar ![]() ![]() aradan 30yıl gecer ve adam artık ozgurdur yavasca korkarak kızın evıne dogru gıtmeye baslar koseyı donup eve geldıgınde dut agacında 1degıl 100lerce kırmızı esarp bulur ![]() SİMDİ SİZ OLSAYDINIZ SEVDIGINIZI BOYLE BEKLERMIYDINIZ? SEVDADA OZLEM OLMALI KI YUREKLERDE KALSIN, OZLEM BIRAZDA ACI VERMELI KI YUREKLER SEVDANIN DEGERINI BILSIN, YUREKLER CESUR OLMALI KI SEVDALAR TURKU TADINDA OLSUN! gozlerının hasretınde yuregım bosluklarda senı arıyor ![]() ![]() Sana duygularımı nasıl anlatsam Buna kelimeler yetmez ki ![]() Gökyüzünden yıldızları indirsem, Sana ışık olamam ki ![]() Sevgi bahçelerinden güller toplasam, Sana açtıklarını anlatamam ki ![]() Gönlünde bir gonca gül olsam, Seninle açacağını anlatamam ki ![]() Sen bir kuş, ben bir ağaç olsam, Dallarıma kon diyemem ki ![]() Çağlayanlar gibi akmak istiyorum, Bunu yinede anlatamam ki ![]() Seviyorum diye dağlara haykırsam, Sana sesimi duyuramam ki ![]() Başını kalbinin üstüne koysam, Nasıl attığını anlatamam ki ![]() Seninle buluşup el ele tutuşsam, Heyecandan öleceğimi anlatamam ki ![]() Hep seninle kalsam, yanında olsam, Seni sevdiğimi anlatamam ki Yine yalnız değilim her zamanki gibi Bu Uzakdoğu gecesinde yokluğunlayım Aramızda yirmibeşbin kilometre Sen kıştasın ben yazdayım Sen bir yarısında dünyanın Ben öte yarısındayım Yine de bırakmıyor ellerimi yokluğun Daha da bir gönlümcesin Varlığından bin kat güzel O yalımsal çıplaklığın yalaz yalaz Ve en gizlerden konuşurken ellerin İçimden gelmiyor mektup yazmak demeden Sevişiyoruz yirmibeşbin kilometreden Canım, sevdiğim, yüreğim Bu duvarlar bizi ayırmaya yetmez bilesin Bu kapılar, bu demir parmaklıklar hava inan Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü Bazen bir serçe kadar güçsüzsem bir nedeni vardır hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan Ve durmadan Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler Çalan, çaldıran, yakalatan Adı bende gizli bir kadındı İstanbul Şehre bir yağmur yağdı Ben ağladım Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan Yalan dolan yoktu gözlerde sadece ses Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü yerlerinden Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk sipariş edildi yeniden Bir şehre yağmur yağdı Ben ağladım Kim daha çok yalan söndürdü çay bardaklarında Hangisi talandı demli öpücüklerin Ve buğularda yitirilen kimin adıydı Bir aşktan diğerine kaç saate gidiliyordu Soyulur muydu kabuğu hayatın Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı? Yağmur şehre bir yağdı Ben ağladım Ben ençok seni götürdüm giderken Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı Ben sevmeyi beceremedim belki de sevilmeyi Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı Ben ![]() ![]() ![]() Yağmur ![]() ![]() ![]() Ağladım ![]() ![]() ![]() sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlersen ağlama ruhum artık yanında ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlersen ağlama ruhum artık yanında offf oooff oofffff ooooooooooooffooffff sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı ağlamak geldi içimden eski günler geldi aklıma hani söz vermiştik birbirimize sen benim ben senin olacaktık dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı |
![]() |
![]() |
|