![]() |
Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir )Herşeye Ramen hayat güzeldir acısı ve tatlısı ile benimde hayatımda acısı ve tatlısı ile oluylar yaşadım Hayatımda cok değer verdiğim birini kay bettim o olaydan sonra sağlığım bozuldu hayatın akışını elimde olsa değiştirmek isderdim o an o an dünya bana zindan gibiydi gece ve gündüzün benim icin fark etmez almuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acısı ve tatlısı oldu arkadaş cevremde acısını tatmasam tatlı olan arkadaşımın değerini anlamazdım bunları gördükce yaşatıkca ben şu şekilde acıklıyayım benim hayatımı ![]() elinizde bir defter var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acısı ve Tatlısı ile Hayat Güzeldir (Hayat Bir Sahnedir )Herşeye Ramen hayat güzeldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boş yere hayatın zorluklarından hayıflanmalım ![]() öğretmenimiz hayattır ![]() ![]() ![]() Bence hayatı yaşanır ve değerli kılan, iniş ve çıkışlarıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela, aşık olursunuz, deliler gibi seversiniz, size göre her şey yolunda giderken bir bakarsınız sevdiğiniz elinizden gitmiş ![]() ![]() ![]() ARKADAŞLAR şimdi sizlerden hayatınızda yaşadığınız güzel bir anınızı ACISI ve TATLISI İLE paylaşmanazı istiyorum |
![]() |
![]() |
|