![]() |
Seni Sevmistim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevmistim..Seni Sevmistim ![]() ![]() Sene 2008 , Turkiyeye yaz tatiline gitmistim ![]() ![]() O sene benim kuzenimin dugunu oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Gittik kuafore saclarimiz yapilmis saatler sonra ve babami aramistik bizi kuaforden almasi icin ![]() ![]() ![]() Giderken erkek evine o evlenen kuzenimin haniminin kardesi arabasiyla hizli bir sekilde bizi solladi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gunler Gunleri kovalarken bana en sonunda mail attti durutuyorum durtmuyorsun diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gun ekmek almaya giderken aksam 7 filan onlarin evinin onunden gectim ekmek aldim eve gidiyordum tam eve gelmis duruyormus arabanin icinde bir gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzenlerim o tarafta oturdugu icin bende o bahaneyle onlarin yanina gidiyordum gormek icin uzaktanda olsa ve goruyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asik oldugum kisi beni sadece arkadas olarak seviyordu neyse bir gun sever dedim ama olmayacak herhalde ![]() ![]() Ilerde belki sever, suan 19 yasindayim ve bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 19 yasindayim ama gereginden fazla olgun hayattan tecrubelerimle seni butun kalbimle sevecem ve sevmeyede devam edecegim ![]() ![]() Senden umudumu kaybetmeyecegim Mustafam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|