Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmistim

Seni Sevmistim..

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Sevmistim..

Seni Sevmistim
Sene 2008 , Turkiyeye yaz tatiline gitmistim
O sene benim kuzenimin dugunu oluyordu Ben ve Kardesimi Kuafore cagirmislardi kuzenlerim
Gittik kuafore saclarimiz yapilmis saatler sonra ve babami aramistik bizi kuaforden almasi icin Aldi ve Hazirlandik ve aile fotografi cekinmek icin studyaya gitmistik Resim cekindik ve ciktik erkek evine gidiyorduk ve konvoyla berber kiz alacaktik
Giderken erkek evine o evlenen kuzenimin haniminin kardesi arabasiyla hizli bir sekilde bizi solladi Babam cuc cuckladi iste buda gelinin kardesi yeni askerden gelmis diyerekten Dugun oldu ve guzel gecti Ingiltereye gelmistik ardindan 3ay gemeden Benim o asik oldugum insane beni facebookta ekledi ve bende Kabul ettim Facebookta bir durtme uygulamasi var O beni durttu ben pek facebook hastasi degildim o aralar internetmizi yeni almistik pek bi fikrim yoktu… Durtmede onun ismini gorunce bende durttum Bir gun profiline girip baktim ve bakarken resimlere girdim ve resimde kuzeniyle veya arkadasi bilmiyorum resimi vardi onun altina aaa bu ‘SYengemin kardesi deilmi yazdim’ oda girince ‘evet syengenin kardesi’ yazmis ama ben yengemin kardesi oldugundan farkinda bile degildim Sonra o beni durttu 4 gun sonra beni o sonra beni bende onu 5 gun sonra
Gunler Gunleri kovalarken bana en sonunda mail attti durutuyorum durtmuyorsun diye Sonra biz konusmaya basladik facebookta sonra e-mail adresini aldim msnde de konusmaya basladik Ilk once ona asik bile deildim onu bosver gicik kapiyordum nerdeyse Bana cikma teklifi etti bende Kabul ettim o aralar kimseyle cikmadigim icin Aksamlari isten gelince konusuyorduk ne guzel Sonra bir gun amcasi olmus benim haberim yoktu ne msneye geliyordu ne telefona cevap veriyordu Bir gun mesaj gonderdim ve ayrilmak istiyorum dedim… Ayrildik ve hala arkadastik 2 sene sonra ingiltereye dil kursuna gelmis 6 aylina veya daha cok bilmiyorum duydum geldigini Bir gun msneyi actim msndeymis Konustum selam nasilsin iyimisin vs Cikmadan once numarasini istedim ve aldim 10 kere mesaj attim ingilteredeken okadar Yaz oldu Turkiyeye gitme vaktim geldi Bizim ev 3 dk bile deil hemen nerdeyse yan yana Bir gun kardesimle carsiya cikmistik ve carsidaydik eve gidiyorduk carsidan ama karsiya gecemiz yolun tam ortasinda trafik lambasi vardi ve kirmizidaydi Mustafada tam ilk siradaydi bana bakti dalginlikla sonra tekrardan baktim oda fark etti beni ben o an bittim…
Ertesi gun ekmek almaya giderken aksam 7 filan onlarin evinin onunden gectim ekmek aldim eve gidiyordum tam eve gelmis duruyormus arabanin icinde bir gordum Ama gitmeden once dua ediyorum insallah gormem Insallah die Hani aksine dua edersinizde gorursunuz yha oyle oldu benimkide Insallah gorerim deseydim belki denk bile gelmezdik… Insan ilk anda asik olur yha oyle oldu bana Kalbim o gunden sonra kut kut atiyordu gorurmuyum diye… Hemen telefonumda girdim facebooka ekledim onu cunku benim facebook’um Turkiyeye gitmeden once hak edilmis ve yeni acmak zorundaydim onuda eklemesim Ekledim ve bana facebooktan mail atti ‘ hayirdir hem siliyorsun hemde ekliyorsun die’ Bende boyle boyle oldu’ dedim ve maili gonderdim ‘ hmm tamam’ veya oyle bir mail gondermisti hatirlayamiyorum Ama sonraki mail’de numarasini istedim Verdi ara sira mesaj atiyordum ara sira mesajin yaniti gonderiyordu bazende gondermiyordu Kuzenimin kardesinin dugunu vardi iste onun buyunun karsinin kardesi oldugu icin onlarda geleceklerdi ama bu beyefendi calasacagi icin gelmiyecekti Bende hadi gelsene gelsene dedim ve gelmiss Onu gordum annesigilin yaninda gelincede mesaj atmis iste geldim disardayim die Tabikide annemgilden telefonu habersiz kullandigim icin bakamiyordum fazla telefona ama lavoba bahanesiyle gidip bakiyordum gittim baktim ve seni goremiyorum dedi iceriye geldi Gordum ustunde beyaz gomlek altinda siyah pantolon veya gri ve onu gordugum zaman kalbim kut kut atiyordu
Kuzenlerim o tarafta oturdugu icin bende o bahaneyle onlarin yanina gidiyordum gormek icin uzaktanda olsa ve goruyordum Oluyordum o anlar Bir zamanlar gicik kaptigim kisi simdi gereginden fazla asik olmustum Uzucuydu cunku o beni sevmiyordu Bunu bile bile bende bir umut vardi belki oda sever diye Ama Ingiltereye geldikten sonra okadar mesaj okadar seyler yazdim tik yok
Asik oldugum kisi beni sadece arkadas olarak seviyordu neyse bir gun sever dedim ama olmayacak herhalde
Ilerde belki sever, suan 19 yasindayim ve bekliyorum Beni istemeye ve Bakmaya gelenler oluyor ama ben istemiyorum

19 yasindayim ama gereginden fazla olgun hayattan tecrubelerimle seni butun kalbimle sevecem ve sevmeyede devam edecegim

Senden umudumu kaybetmeyecegim Mustafam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com