![]() |
Kalbim ve Ben, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbim ve Ben,![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amansız bir sevdaya tutuldu kalbim oysa ona dikkatli olmasını söylemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ikimizinde Derin yanıkları var ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bana diyor ki kalbim ^^bekle herşey yoluna girecek^^ ![]() ![]() Bense ona diyorum kzıgınlıkla ^^nasıl herşey yoluna girecek bak gidiyor işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden hala anlamak istemiyorsun o bizi sevmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ^^FArketmedin mi hiç bugüne kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevmek istemedim senin yüzünden sana söz dinletemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haykırıyor ^^yeter artık acılar ateşinde yakmayın kendinizi^^ diye ![]() ![]() ![]() Haksız mıyım ey kalbim canımız defalarca yanmadı mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın gözyaşlarına boğulma sakın çünkü o arkasından ağlanmayı bile haketmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak buğulandı gözlerim ama onun için değil yanlış anlama toz kaçtı sadece ![]() ![]() ![]() O BİZİM EN ZOR ANIMIZDA YANIMIZDA OLMADI Kİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakma bana öyle tamam tamam onun için ağlıyorum neden gitti diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu özlüyor musun ey kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama artık acılar yaşamayalım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aldanma kimseye yalan sözlerin ardına gizlenmiş sahtelikler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bİrkez daha şansımız olmayabilir yaşmaya o zaman ![]() ![]() Ey kalbim benim için değerlisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutma ey kalbim eğer birgün gerçek sevgi gelir bulur bizi biz aramayalım onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|