Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, dayanamadı, durdu, kalbim, küçük

Ama Küçük Kalbim Dayanamadı, Durdu Anne

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ama Küçük Kalbim Dayanamadı, Durdu Anne

Ama Küçük Kalbim Dayanamadı
Durdu Anne

Sus anneKorkularımı yenmem için onlarla yüzleşmemi bekleme bendenBırak ben elimde bebeğim,salıncağımda sallanayımDizlerim hala onun peşinde koşmalarımdan kanıyorBırak,onun adım attığı sokaklara bakıp ağlamayayım
Bakmak için değil,görmek için bakınBurdayım işte,büyümüş qözüyle bakmayın banaÖyle olsaydı 'Seni seviyorum'masallarını dinleyip sevgiye ihtiyacı olan bir çocuk misali uykuya dalmazdım
Beni zorla oraya götürmeye çalışma anneYine atlayıp boğulamam onun deniz gözlerindeDayanamam O'nu sevdiğiyle görmeyeYıkılıp kalırım ordaKaldıramazsınız anne
HaklısınBüyümüşüm anneAşık olmuş küçük kızınSol yanımda acı sızımSende gördünKüçükken ölüm aklıma gelince ağladığım gibi O'nu görmemek için hıçkıra hıçkıra ağladımLütfen beni yine ağlatmayın anne
Eğer O'nu görürsen tebessüm etme anneKalbim qibi donuk olsun yüzünBeni sorarsada 'En iyi arkadaşını sobeleme oyununda unutmuşsun,saklandığı karanlık kuytudan çıkmıyorArtık hep sana sırtı dönük olucak!'dersinBaşka bişey deme anneO benim kumdan kalemi öfkesiyle yıktığını bilmesin
Bugün tıp oynamayı öğrendik anneÇok basitmişVe ben O'na sonsuza dek tıp diyorumKulağı değil,gururu duysun anne
Bana acırcasına baktılarO bana bağırdığında farketmemişim; pembe kurdelem uçup gtmiş rüzgarındaSöylesene anne: Hiç vicdan yokmu O'nda?
Bakma öyle anneNumara yapmıyorum,gözlerimden akan gözyaşının ta kendisiSiz beni O'nun için ağlarken hiç qörmemiştinizNe yaşadıysam kendim yaşadım anneDokunmayın,yine kendim silerim gözyaşımı
Kalbimin üstüne elini koyO'nun Yokluğundan beri hiç çıkacak gibi atmadı anneO masalı okumaYalandan gülümsemiştim anne
Gidiyomusunuz?Tamam,gidinBen denizlere damlatacağım gözyaşımıEllerimle toplayıp ayaklarıma batan gurur kırıntılarını çöpe atacağımSiz diyosunuz:BüyümüşümArtık aşık olmayacağımAma küçük kalbim dayanamadıDurdu anne

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com