![]() |
Kadin Adam ve ASK, Gerçek sevgi var mıydı, kadın ve adama dair bir aşk hikayesi, gerç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadin Adam ve ASK, Gerçek sevgi var mıydı, kadın ve adama dair bir aşk hikayesi, gerç![]() kadin; Adresi sen olan düşlerim var sandığımda Aşk yapıp sakladığım hayallerim var bize ait öyle ki isyan ettirir Delice dağarcığımda yığılmalı imkânsızlıklar sana ulaşmak Click biz Olmak Click var Olmak Click belki de ![]() adam; hey yar met zulüm nedendir yedi Yeah Evet Oysa sevdamı ısmarladım birkaç ümit kez gelirsin belki BİR UMUT BİR sıcaklık veririsin katlanırken hayatın acımasızlığına diye ![]() kadin; ah yar! Bana hic yer fade muydu Su kısacık ömründe döküyorsun kelimeleri önüme AMA ulaşmıyor hayallerimi ısmarladım sana yetmedi ben gözlerine değemedim sana yetişemedim ![]() adam; (Güya) yanıyordu katlanırken sensizliğe ömrümün onu safhasındayken cümlelerim sana Aşina, yolcunun Umman oldu sensizlik boğuldu açıklarda boğazımda düğümlendin jel diyemediğim de Oysa hasrettim sımsıcak gülümsemene ![]() kadin; ey kalbe haramım adamım insanım akla ziyanım BİR Mendil hazırla birsey Bana BİR de seni ver YÜREK arasi gözyaşlarıma vaveyla dökerim denizler aşırı Vakit var MI / Vakit dar mi yaşayacaklarımıza ![]() adam; ağlayan bendim Basi Onde ağladığım biz Gözler imkânsızlıktaydı yandım alevler arasında Oysa sevdikten Gale bendim ağlayan düştüğümde dağıldım paramparça farkındadır şafakları bekledi kirpiklerim üşüdüm Yeni Ortaktan Avrupa'ya Enerji misali sevdanda ![]() kadin; kıyan gönderme acımasızca önünde sevdamız yangın Yeri kalbim Acı Benim şuramdaydı birsey başucumda ASKİ çiğneyen de gönderme dolaşmam olduktan Gale Kalp Yarası garden Bahçedeki eşsiz kanadım gündoğumlarını beklerken gözlerim hic bizi Oysa bitirmedim bitmedim ![]() adam; ah yar! Bana ne Kaldi sanıyorsun ki Senden Gale sadece düşman Geceler ah BİR de sana nöbette Gözler yanmışım buruk BİR sevdanın hatırına anlamsızım yokluğunda yapayalnızım unutulduğum sokaklarda dolaşırken ayaklarım birbirine kapanmıştır kapılar biz mi biz Hala imkânsız sevdalarda ![]() NOT Kadındı / Adamdı / İnsandı / Sevdaydı ![]() ![]() ![]() Yüklediğimiz anlamlar hep met kadardı ![]() ![]() GERÇEK sevgi var mıydı? Kim haklıydı? İsyan insanlığa ulaştı mi? Yoksa yine mi Yarım Kaldi (k)! ![]() alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|