![]() |
Kal Deme…GitmeliyiM… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kal Deme…GitmeliyiM…Üyeler Görebilir ] Kal Deme…GitmeliyiM… Dur deme…durmayacağım… kal deme ![]() ![]() Ne kaldıkı temiz olan senden benden aşkımızdan geriye… Ne anlami olur artık gitmelerin yada kalmaların ey sevgili… Yığıntıyla avunamaski gönlün ![]() ![]() ![]() ![]() Sev deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O büyük aşkımızdan geriye göz yaşından baska ne kaldı,, Istekler anlamsız, dünya umutsuz …sevda imkansız artık ![]() ![]() Sevdalıyım diyerek avunma…kal deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha deme…dayanamayacağım…unutamazmışım ![]() ![]() ![]() ![]() Oynadığımız oyun bitti… herkes bak evine gitti… Akacak olan son göz yaşımda ![]() ![]() Son bir kez isteme …kandırmayalım… kal deme ![]() ![]() geç kaldım zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Seni terk etmeliyim… bunu hem senin icin hemde benim icin yapmalıyım… Kal deme sevdiğim…geç kaldım zaten…gitmeliyim… Kal deme bitanesi…dönmemek üzere gitmeliyim… …… ![]() Kal deme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|