![]() |
Hakkım Helal...Sevgim Haram Olsun!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkım Helal...Sevgim Haram Olsun!...Senin için feda ettiklerim geliyor aklıma ![]() ![]() ![]() Bakışlarındaki yalan umutlara adamadım mı kendimi _? Yüzündeki tatlı bir gülüşünle harcamadım mı ömrümü _? Geceleri sensizliğe sarılmadım mı yok zamanlarında _? Kalbimdeki ormanları yakmadım tek kıvılcımınla _? Kurumadım mı ? Senin için hissettiklerim geliyor aklıma ![]() ![]() ![]() Her kapı çalışında yüreğim ürpermedi mi _? Her ayak sesinde aramadım mı gelişlerini _? Gözlerimden akan her damla yaş büyütmedi mi içimdeki sevgiyi _? Dünyaları vermedim mi yanaklarımda hissettiğim avuçların uğruna _? Erimedim mi kor ateşe atılmış demir gibi dudaklarında _? Sönmedim mi _ ? Son anımız geliyor aklıma yokluğundan üşüdüğüm gecelerde ![]() ![]() ![]() Soğuk bir eylül akşamında kendi ellerinle idam etmedin mi bizi_? Gidişinle dağlamadınmı ağlayan yüreğimi _? Son sözlerinle istemedin mi Hakka Helalini_? Öldürmedin mi _? Şimdi Hakkım Helal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|