Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlerinde, tutukla

Tutukla Beni Gözlerinde

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tutukla Beni Gözlerinde

TUTUKLA BENI

Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum Ulaşılmaz oldun hep hayatımda Dokunmakhissetmekdolu dolu yaşamak isterken seni kocaman bir yalnızlıktı payıma düşen Payıma düşen her şeyi erteledim

Erteleyemediğim bir şey vardı sana benziyordu Su olsan dokunduğumda bozulurdun Bozulmayan birşey'din Gidilecek yer olsan sonu olurdu sonu olmayan birşey'dinUykuda görülecek rüya olsan uyanırdım beni rüyamdan uyandırmayan birşey'din

Seni düşündükçe yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur Yalanım yok Geçmişten yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın yatağı değişmeyen ırmak gibiYaşadıklarımız azdı zamana sığmadık yaşamak isterken herşeyi Bugün türkü söylüyorsam o gün türküde türkü gibi yaşamak isterim seni

Ruhuma benziyordun Bir yanın göç bir yanın toprak kokuyordu Bazen yasaklandın bana bazen suç gibi boynumda taşıdım seni Yasaların bile tanımlayamadığı bir şey'din sen Haritama sığmazdın her hücremde bir başka gülüyordun Nereli olduğumu seninle hatırlardım bana kendimi hatırlatan birşey'din

Uzaksın yakınsın özlenensin ama dün değil yarın gibi birşeysin sen Bugün herşeyi değiştirmek için çabalarken sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda Kabul ediyorum artık Yarınlarıma bu kalsın ama sen bilme

Dünyada ne kadar acı ne kadar ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsinOlsun bilme Bugün her acıyla biraz daha ölürken ben seni düşündükçe hayata dönüyorum yeniden

Gecenin en karanlık yerindeyimBir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık olsan yinede istiyorum Sadece benim seni anladığımı kimsenin unutmamak için defterine not düşmediği ama hayatında bir dip not olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmayacağım seni

Her şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorumBir başka dilden seviyorum seniGelincikler gibi bir mevsim değil dört iklim Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok senden başka
Bu şehrin orta yerinde çığlık çığlığa tek başıma kalsam da yine SEVİYORUM SENİ

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR KENDİMİ SANA İHBAR EDİYORUMHADİ TUTUKLA BENİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com