Benim Senden Başka Gerçeğim Yok... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Senden Başka Gerçeğim Yok...Sadece bunu söyleyip susmak isterdim ![]() ![]() Ebediyyen susmak Çünkü canımacıyor ![]() ![]() Konuştukça arzuladıkça özledikçe en kötüsü yaşadıkça canımacıyor "Ruhumu yaktıktan sonra şimdi de damarlarımda dolaşan SENSİZLİĞİN etimi yakan acısını mı? O acıyı uyutsun diye sığındığım ama sevgini orada da hep amahep kaybettiğim soğuk rüyalarımı mı? Odamın tavanındaki yoksulluğumu ve kimsesizliğimi harç yapıp içine doldurduğum o derin o sonsuz çatlaklarınaltında sen diye her gece koynuna girdiğim o zamansız ölümlerimi mi?Şimdi burada değilsin Ama beni duyabiliryorsun biliyorum Kapat gözlerinibenim için ve dinle n'olur Çünkü bunu SANA ancak bir kez söylemeyecesaretim var SENİ ait olduğun çevre için değil bana ait olman için değil![]() karşılığında beni sevmeniz için değil Sadece SEN olduğun için sevdiğimisöyleyebilseydim ![]() ![]() Ne zaman sevgine acıksam kendi kalbimi yedim![]() Kendi etimi ![]() ![]() Aşkımı![]() ![]() ![]() Ruhumu yedim "YÜREĞİMİN EN SAKLI YERİNDE YALNIZCA SENİN ELİN DOLAŞMIŞTI" SENİ yollarca şehirlerce uzağından sevdim SENİ kelimelerce şiirlerce yakınından sevdim SENİ dünya üzerinde sanki ilk kez benim için kalemi eline alıp yazdığınmektuplarca sevdim ![]() SENİ umutsuzca beklentisizce hayallerce sevdim uzağından Anlamadın mı artık varlığım SANA acı vermek için değil sadece senisevebilmek için yaşadım ben ![]() ![]() Hala seninle geçireceğim anların telaşıyla![]() tüketir gibi yaşıyorum sensiz geçen günlerimi ![]() ![]() SENİNLE geçen zaman birdaha tekrarı mümkün olmayan doğaçlama bir melodi gibi benim için Sankibirlikte yazılmış kaderimizin sayılı dakikalarından an çalıyorum Öylebirikmişsin ki içimde ![]() ![]() SENİ yaşamakla tüketmem seni sıradanlaştırmammümkün değil İçime çektikçe çoğalıyorsun sevgili![]() ![]() "Sevgilim beni bensiz bırakma olur mu? Çünkü sen nereye gidersen git benoradayım ![]() Benim başka gidecek bir yerim yok ![]() Benim senden başka gerçeğim yok ![]() ![]() ![]() alıntı |
|
|
|