|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıklaması, çıldırmış, olmalı, olmalıyım, yada, zamanbunun |
![]() |
Ya Ben Çıldırmış Olmalıyım Yada Zaman...Bunun Bir Açıklaması Olmalı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Ben Çıldırmış Olmalıyım Yada Zaman...Bunun Bir Açıklaması Olmalı...''sevebilmek seni ![]() en güzel duygularımda hissedebilmek nefesini ve haksızlık etmeden sözcüklerimde ![]() gamzelerini anlatabilmekti tek dileğim ![]() ![]() ![]() ![]() eğer ki dört bir yanımda ayna yoksa gördüklerim hayalden başka hiç bir şey olamazdı ![]() şaşkın bakışlar altında yanaklarımdan akması gereken gözyaşlarım ![]() havada dalgalanan haykırışlar boğazımda düğümleniyordu ![]() ben seni soluyordum bütün ayrılıklara ve yaşama inat sense hiç gitmemiş ![]() ![]() ![]() ![]() bu defa herşey farklıydı sabahın erken saatleri olmasına karşın gece oluyor ay sırf bizim için gökyüzüne doğru hareket ediyor sevgimiz üzerine dilekler tuttuğumuz kayan yıldızlar yine eski yerlerinde beliriyordu ya ben çıldırmış olmalıyım yada zaman bunun bir açıklamısı olmalı ![]() ![]() ![]() anılar altında ezilen nakaratlarım şimdilerde bir orkestra eşliğinde söylenmekte dur daha fazla yaklaşma dayanacak takatim yok ![]() oysa başımı döndürücek bir şeyde içmedim dur lütfen tutma ellerimden sıcaklığına dayanacak bir kalbim yok ya ben çıldırmış olmalıyım yada zaman dur sakın söyleme bu anı bir kez daha yaşamaya harcayacak göz yaşlarım yok ve kendime kıymadığıma göre bu ayrılığı tekrar tekrar yaşamama dayana bilecek ![]() ya ben çıldırmış olmalıyım yada zaman bunun bir açıklaması olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Gürkan Akan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|