Kim O Gözlerindeki Acı... |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kim O Gözlerindeki Acı...Kim o gözlerinde kiniye böyle canını yakıyorgözlerim gözlerine değince acım sensizliğin bin misline çıkıyorEy benim bir gülüşüne günlerimin güneşini sattığımŞiir gözlümniye gülmüyor hiç gözbebeklerinniye gözlerinde gördüğüm saklı bir hüzünOysa gülmek en çok sana yakışıyorey benim içimdeki karanlığı aydınlatan ışığın sahibigözlerindeki acının karanlığında kayboluyorumacın yaralarımı kantıyorbiliyorum senin canın yanıyorbilesin o yangının acısı benim canımı alıyor Yarim canım ömrümmm acılarınla acırken ilaç olmamak derdineyaralarını saramamak ne zor bilemessingözlerimle gözlerine değmeye korkuyorumo hüzün neden hiç gitmiyor sendensonra kendi gözlerime bekıyorum aynadaaynı hüznü görüyorumve içimdeki acıyı duyorum en derindenseninde canının böylesi yandığını bilmek acının ötesinde bir şey anlatamam anlatılamazölüyorum acıdanve ölemiyorum Soruyorum kendime bazen o acının müsebbibi ben olsaydımgözlerindeki hüznün acısı daha mı az acıtırdı canımı diyebilmembilemiyorumYok yok istemem kimin için olursa olsun canın yanmasınsök at o içindeki zehirli gülleribir yolunu bul o dermansız dertten kurtulmanınve bana da öğret çıkışını bu çıkmaz acıların Ey benim gülüm güneşimbakışlarında mutluluk parlasınyüzün değil yüreğin gülsün istiyorumgüzel gözlerinin içi gülsün ışıl ışıl aydınlatsın dünyayı ve dahi içimi Bana mutluluktan bir pay düşeceksesenin olsunsenin tüm acıların benimyeter ki bir defa gözlerinin içi gülsüngüneşimacılarını üslenenmemekten bizarımbilmemek delirtiyor beni Kim o gözlerindeki acı SürgünYüreğim (G Ş) alintdir! |
|