![]() |
susmaktan başka ne kaldı ki elimizde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() susmaktan başka ne kaldı ki elimizdeBırak gözlerinden avuçladığım o son bakış içsin beni sol yanımdan ![]() ![]() ![]() gitme kal diyemediğin olmak öleceğimi bilip gülememekti benim için ![]() ![]() Yazıldıkça beni susuldukça kendini yaralayan bir öyküsün … Susmaktan başka ne kaldı ki elimizde Nasılsa kayıbız birbirimize konuşmaların gölgesinde… Bırakalım da dinlensin bu öykü Yorgunluğumuz fazla gelmeden bedenimize … Serin havalarda kalmış bedenin Yüreğinse çoktan düşmüş yollara Aranan yitikliğimizin yaralarını sarmak istiyor ![]() ![]() Yaralamalarımız birbirimizi biraz yara almış … Susturmuşuz yaralama oyunlarımızı … Özlemek sonunda kavuşacağını bilerek Sarılmaktır hayata … İşte bu yüzden Ben hep özlüyorum; özlendiğimi bilerek Ve hissederek … Eksik bir yaşam yaşlanırken gözlerimizde Sanırım biraz daha gençleşiyor Yitirdiğimizi sandığımız bu aşk … Zaman bir film şeridi gibi kopup gidiyorsa göz uçlarımızdan Ve uçtuğumuz uçsuz uçurumlardan Hep yukarı düşüyorsa kayıp duygularımız Kovmaya çalıştığımızda yüreğimizden Hep geri dönüyorsa o ilkel insanlık sancısı Aşk değildir giden… Çıkmaz sokağına batırılmışken yüreklerimizin… Aşk değildir giden … Eylülün tam bir eylül olduğu bir akşamda Pencere kenarı düşler düşlüyorsun kendine Şehr-i İstanbul yağmur olmuşken gözlerinde Serinliğini sığınak yapıyorsun içinin dehlizlerindeki Kıyametin yakıcılığına … Yazdığım her cümlede anlam kavgasına İtiyorsun zihnini Yüreğinse senden bihaber Hep eski zamanlara sarılıyor; Bugünsüzlükle susturulmuşken kan kaybı düşleri … Yarınlar hep vardır ve olacaktır Aşkın bugünsüzlüğü de yarına sürmüştür zaten Umudun mavi mürekkebini … Bugün ölmüştür Yarın yarın gibi olduğunda Göreceksin ki bugünden başka bir şey değil sahip olduğumuz … __________________ gözlerim yoluna düşmüş ![]() ![]() ![]() senden öte sözler duyamıyorum ![]() ![]() ![]() tutsaklık değil benim senden gidemeyişim ![]() ![]() ![]() daha yüce ![]() ![]() ![]() daha sınırsız uçsuz bucaksız dursuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|