![]() |
Ey gece, sevdiğime söyle, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey gece, sevdiğime söyle,Ey gece, sevdiğime söyle, yanındayım ben hep, onunla Yüreğim, Ellerim, Gözlerim ![]() Ara sıra, o da düşünsün beni, karanlık çöktüğünde ![]() Kimbilir, bir Yıldızda birleşir Yüreklerimiz belki de ![]() ![]() ![]() Ey Rüzgâr, sevdiğime söyle, sen savururken umutları, diyardan diyara, toplasın yerlerden hayallerimi, bassın bağrına sevgiyle ![]() ![]() ![]() Kimbilir, hayaller gerçekleşir belki, onun eli deydiğinde ![]() ![]() ![]() Ey Yağmur, sevdiğime söyle, her Toprağa düştüğünde sen, Gözlerim eşlik eder sana, bilsin, ona söyle ![]() Bilsin ki, her Yağmurda hatırlasın beni, tutsun Damlaları, yüzüne sürsün, öpsün Damlalar Gözlerinden özlemle ![]() ![]() ![]() Ey Deniz, sevdiğime söyle, Köpük köpük sahiline vurduğumu ![]() Unutmasın bıraktığı yerde durduğumu ![]() Her Martı çığlığında, çınlasın sesim, Yüreğinin en derinlerinde ![]() ![]() ![]() Ey hayat, sevdiğime söyle, onsuz bir anlamın olmadığını ![]() Söyle ona, deli divane bir gönlün, kuytularda ağladığını ![]() Ve Onu unutmadığını, Unutmayacağını ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|