![]() |
Ve ben artik daha pervasiz ve Sen daha insafsiz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve ben artik daha pervasiz ve Sen daha insafsiz...tükenmeye başladı herşey ![]() ![]() ![]() Cümlelerim daha cok devrilmeye basladı son zamanlarda ![]() ![]() ![]() Daha hizli cöker oldukaranlik tozlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve daha cabuk tükenmeye basladi hersey ![]() ![]() Daha bir donuklasti bakislarim ![]() ![]() Daha agir ilerliyor artik Sensiz her saat ![]() ![]() ![]() Sonsuz her dakika ![]() ![]() ![]() Ve birakmak vazgecemediklerimi ![]() ![]() ![]() Daha derinlere inebiliyorum ![]() ![]() Artik nefesimi daha uzun tutarken Ve daha sert vuruyorum dibe ![]() ![]() Cigliklarimi daha az yutarken ![]() ![]() ![]() Daha da sessizlesiyorum gecen her günde ![]() ![]() ![]() Daha da hissizlesiyorum ![]() ![]() Her daha cok Sensizlestigimi fark ettigimde ![]() ![]() ![]() Ve gecen her gün biraz daha az Sen kokuyorum ![]() Artik yasamak daha zorbiraz daha kutsanmis Her geceyi ve ölüm biraz daha yakin ![]() ![]() Bulamadikca aynalardaSende kalan beni ![]() ![]() ![]() Söküp atamadikca icimden bende biraktigin Seni ![]() ![]() ![]() Artik bilerek bekliyorum her henüz gelmeyisini ![]() ![]() ![]() ![]() Ve daha acik secik görüyorum daha fazla gecikisini ![]() ![]() ![]() Ve daha cok seviyorum Seni Seni sevmeyi Seni cok sevmeyi Seni daha cok sevmeyi ![]() Artik daha cok korkuyorum hirpalamaya baska duraklarda buldugum gölgeni ![]() Ve sonunda yastigima dagitip rüyalarima hapsettim Seni ![]() Hayalin daha canli simdi ve gözlerin daha nemli ![]() Daha dayanilmaz artik Seni Sensiz sevmek ![]() Ve daha imkânsiz cebimde kalan son Seni birakmak ve tekrar tekrar susmak ![]() ![]() ![]() Kokunu her uyanınca unutmak ![]() ![]() ![]() Ve ben artik daha pervasiz ve Sen daha insafsiz ![]() ![]() ![]() Ve ben daha yalniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben daha umarsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Sensiz her sey daha tuzsuz tatsiz ve her yer daha issiz daha bucaksiz |
![]() |
![]() |
|