![]() |
Iyiyim Dedim?Degilim!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Iyiyim Dedim?Degilim!!İyi’ demek adettendir ya ! ‘İyiyim’ dedim… Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle ![]() ![]() Birgün konuşmayı unutmak ![]() ![]() Birgün susmayı unutmak ![]() ![]() ‘Kime ![]() Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor ![]() Dinleyemiyorum kendimi ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… Ve değseler hüznüme ![]() Bir anlık değil ![]() ![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı… Şimdi iyi olan ne varsa ![]() ![]() Ve ben ![]() İyi olmanın eşiğinde ![]() Sebebim yok ![]() Belki de çok… Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek ![]() ![]() Ben kendimi ![]() Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum… Dokunsalar ağlayacağım bir ömürboyu Ve değseler hüznüme ![]() ![]() ![]() Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle ![]() ![]() Birgün konuşmayı unutmak ![]() ![]() Birgün susmayı unutmak ![]() ![]() ‘Kime ![]() Yeter ki susma! Hiçbir söz yetmiyor ![]() Dinleyemiyorum kendimi ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… Ve değseler hüznüme ![]() Bir anlık değil ![]() ![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı… Şimdi iyi olan ne varsa ![]() ![]() Ve ben ![]() İyi olmanın eşiğinde ![]() Sebebim yok ![]() Belki de çok… Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek ![]() ![]() Ben kendimi ![]() Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum… Dokunsalar ağlayacağım bir ömürboyu Ve değseler hüznüme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|