![]() |
Adın Ağzımın İçine Yara Yapmış...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adın Ağzımın İçine Yara Yapmış...!![]() Dudağım kanıyor ![]() ![]() Adın ağzımın içine yara yapmış ![]() ![]() ![]() Oysa ağzımla sevmemiştim ben seni ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece güldüğün zaman ![]() ![]() Yanağının yanındaki küçük çukurda uyumak isterdim ![]() ![]() Teninin bir yerinde yangın olmayı ne çok isterdim ![]() ![]() Beni doyurmanı isterdim annemin sütü gibi ![]() ![]() ![]() Bu hayat sevgili olmak için çok kısa zaten ![]() ![]() Babam olsana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tütün getir bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şarkı; "Bir gün sen başka biriyle ben başka biriyle herhangi bir yerde karşılaşırız belki ![]() ![]() O zaman da susarsın hayat garip dersin Umarım özlemezsin artık kaybettiğin beni" ![]() ![]() ![]() Özlemezsin ![]() ![]() ![]() Çünkü bir insanı taparcasına sevmekten habersizsin ![]() ![]() Sen sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen sadece şeker yiyen bir çocuksun devamlı ![]() ![]() Dişlerin hep çürük ![]() ![]() Ama güldüğün zaman herşeye rağmen ![]() ![]() Koşup sana sarılasım geliyor ![]() ![]() ![]() Sen kaçıyorsun ![]() ![]() "Ayrılık"diyorum ![]() ![]() "Ayrılık" ![]() ![]() Üstüne yazılmayan birşey kalmadığından aşkın ![]() ![]() Benim şiirlerim aşk üstüne değil ![]() ![]() Sen üstüne ![]() ![]() Sende benim içimde aşk değilsin ![]() ![]() Ve hiç olmadın ![]() ![]() ![]() Benim ki bir yarıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen kendini hep bu yarıştan galip çıkan sandın ![]() ![]() ![]() Seni SevMiyorum ![]() ![]() ![]() Bunuda anlamayacaksın ![]() ![]() Beni anlamadığın gibi ![]() ![]() Kimseyi anlamadığın gibi ![]() ![]() Aynaya baktığında sadece kendin gördüğün zamanlarda ![]() ![]() Ben bilmediğim bir şehir için ağıtlar yakıyordum ![]() ![]() Allah kahretsin Ağzım kanıyor ![]() ![]() Sana küfür ediyorum ![]() ![]() Küfür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() Git ![]() ![]() Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|