![]() |
Séndén Başka Hiçkimséyi..". "Sus" ..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Séndén Başka Hiçkimséyi..". "Sus" ..!Yüreğimdeki senli izleri siliyorum bir bir ![]() ![]() Bu kez oldu,bitti derken ![]() ![]() Lekesi Takılıyor gözlerime senden kalanların ![]() ![]() ![]() -Senden başka hiç kimseyi ![]() ![]() ![]() -Sus ![]() ![]() Tenini okşayan dudaklarım yanaklarından süzülenlere gebe ![]() ![]() Çatlamış ,susamış,sana aç ![]() ![]() ![]() Teninde yeniden can bulmak ister gibi burkulmakta ![]() ![]() -Seni çok özledim desem? -Deme ![]() ![]() ![]() ![]() Cama yansıyan yüzümü bir bir dövüyor yağmur damlaları ![]() ![]() Esen fırtına yüzüme çarpıyor tokat gibi ![]() ![]() Tebessümüm öksüz kalıyor,camda asılı ![]() ![]() -Sana bir kez gülümsesem? -Canım acır,dayanamam ![]() ![]() Soğuğa direnen bir yaprak gibi savrulurdun,kırılgandın ![]() ![]() Düş dalından,savrul rüzgarınla bir tarafa ![]() ![]() Bitsin artık ![]() ![]() Ama Sallanıp durma,yeter ![]() ![]() ![]() -Tüm kırılganlığınla bana gel desem? -Korkuyorum ![]() ![]() Geceye eş değer siyah şiirlerim mahzun ![]() ![]() Sayfalarımın isinde senli Lekeler ![]() ![]() Bu kez oldu diyorum,bu kez silmeliyim diyorum ![]() ![]() Ağzı bantlı haykırışlarım isyan ediyor ![]() ![]() "Duymadığın kadar varım ![]() ![]() Görmediğin kadar yakınındayım bu kez ![]() ![]() ![]() -Gitmeliyim artık desem? -DUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık çok geç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|