![]() |
Susma faslındayım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susma faslındayım...Üyeler Görebilir ] Bir demet yalnızlığı özenle dök yollarıma, Tarihsiz olsun ağrı kesici olarak sunduğun cümlelerin ![]() Üyeler Görebilir ] Gecelerim alışık değil pek ansızın vuran şiddetli sancılara ![]() Hatalı birkaç matematik problemi koy önüme,Senden kalan tenhalığıma çözümsüzdü ninnisini dillendireyim Üyeler Görebilir ] Uykusuz kalınca huysuzluğu çok yormakta benliğimi… Tutunabileceğim bir tutam bakış bırak bir de gözlerime,Yürümeyi henüz öğrenemedi yüreğim ayağına dolanan ketum kırgınlıkla Üyeler Görebilir ] Edebiyatı zorunlu kılma … Hüzzam güfteleri söyleyip toprağımı eşelemesin sesin ![]() olmasın katilim ![]() Bilirsin kaktüsler fazla su verilirse ölür” yar”im ![]() ![]() ![]() ![]() “Kal”nöbetlerine tutsak etmeyeceğim bizi… Üyeler Görebilir ] Ruhuma mülteci kramplar örmeden,Git ![]() ![]() Zehirli doğan günler sevdamın bakiyesi ömrüme ![]() ![]() ![]() Tek taraflı görülüp,biten sevda davasının hükmünü giydim, Kendime sürgünüm… Üyeler Görebilir ] Bir cümleyim cümlenden virgülle ayrılmış,Sayfalarımın kimsesiz çocukları harflerle büyüyen ![]() Kör mayınlar döşeli ruhumun her zerresinde ![]() “Sus”lar döküyorum nehir yataklarına ![]() Üyeler Görebilir ] Senli her nokta omuzlarımda uykuya dalarken,Gözlerime düştü beklenen ![]() ![]() ![]() Yalnızlık…! Üyeler Görebilir ] Noktalanmış sevdaların uğradığı ilk istasyon, Durdursan da zamanı dönmez ki giden diyen, Üyeler Görebilir ] Artık gecenin yanağına konan hüzün, Bir damla gözyaşıyla avuçlara bırakılan hasret , Fecir vakitlerinin eteklerine dökülen sitemler var ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Firak kan kusar ehven bir gecenin kızıllığında, Kolay değil sükutun içinde feryat gizlemek, Damlaları hıç/kırık/sız/ taşıyabilmek gözlerde ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Sevda zamanında sevda diyen aklımı, Yüreğime düşürüp ![]() ![]() ![]() Takvim yapraklarını,tarihsiz kılana kadar, Kederli leylak kokan ıslak sokaklarımda, Üyeler Görebilir ] Susma faslındayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|