![]() |
Ben Bir Yağmurdum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Bir Yağmurdum...![]() Ben bir yağmurdum Sen ise bir bulut Gözlerim göklerde Gelmeni beklerdim Can bulurdum gelişinle Ama kayardım ellerinden Toprağa düşerdim Bereket derdi kimileri adıma Nice garibin yüzünü güldüren bendim Kimilerinin camına vurdukça huzur olurdum Kimileri benim gazıma gelip itiraf ederdi sevdiğini Aşıklar beni beklerdi, Yollara çıkmak altımda yürümek için Ben ise seni… ![]() Ben yağmurdum Sen ise bulut Aşıktım sana… Sen yoksan bende yoktum Hayat bulurdum ellerinde Tutunamazdım sana düşerdim ![]() Ne yere sığabilirdim ne göğe Duramazdım yerimde Her nereye gidersem gideyim Soluğu yine yanında alırdım Kopamazdım senden Çünkü yoksan yoktum… ![]() Her şeyi unutup altımda yürümek için Dört gözle beni beklerdi insanlar Toprak ben yoksam küserdi Dokunduğum her şeye can veren bendim Ama ben bir tek senle var oldum… ![]() Ben yağmurdum Sen ise bulut Gürlendin bazen Şimşeklerinle çakardın Sevinirdi herkes belki Ben geleceğim diye Ama ben hep korkardım Bu sesler Yine ayrı düşeceğimin habercisiydi Ellerinden… ![]() Ben yağmurdum Sen ise bulut Hep sevdim seni Ne zaman bıraksan beni Ben yine sana dönerdim Nefesimdin sen benim Canıma can katandın Ben aslında sendim Sense hiç benim olmadın Ne zaman dolsan taşsan Gürler çakar Atardın beni yerlere Sen hiç bilmedin belki Sonumdu beni bırakışın ama O an sana dokunduğum tek anımdı Her seferinde düşeceğime bile bile Koşar adım gelirdim ben sana Sana bir an dokunabilmek uğruna Canımı koyardım ortaya ![]() Ben yağmurdum Sen ise bulut Hiç bilmedin belki ama Ben hep sevdim seni Sen yoksan yoktum Varlığında canlandım Ellerine dokunduğum an… ![]() Yine geldim bulutum Yine ayrılma zamanı senden Toprak beni çağırır Umut yolumu gözler Hadi yine bırak ellerimi Ben nasıl olsa her gidişim gibi geleceğim sana Biraz eksilmiş olacağım belki Seni görünce can bulacağım Yine sonumu yazan sen olacaksın Hiç bilmedin Ve belki de hiç bilmeyeceksin ama Ben seni hep sevdim Ve hep seveceğim Şimdi gidiyorum bulutum Sana dönmek için gidiyorum Seni bulup bulup kaybetmek için bu yolculuğum Sevmesen de bilmesen de Bekle yine beni olur mu Gittiğim gibi yine geleceğim sana… ![]() Ben yağmurdum Sen ise bulut Senle can buldum Senle anlam kazandım Ne senle kalabildim Ne de sensiz yaşayabildim… Yine bir bitiş, hep yeni bir başlangıç Senle sensiz Dayanabildiğim kadar uzağa… Hoşça kal bulutum Hoşça kal… ![]() |
![]() |
![]() |
|