|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bildigim, denedim, herşeyi, hissedebilmek, tekrar |
![]() |
Bildigim Herşeyi Denedim Tekrar 'Hissedebilmek' için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bildigim Herşeyi Denedim Tekrar 'Hissedebilmek' için![]() Az evvel bir dal sigaraya bile sevinen ben ![]() ![]() bi kaç saniye önce gülen ben yani ![]() ![]() simdi vurgun hemde iliklerine kadar!(?) simdi yine dipsiz kuyulara ev sahibi ![]() ![]() simdi yine cebellesir durur kah yüregiyle, kah kalbiyle ![]() ![]() ne çok ta yakisirdi bana gülmek ![]() ![]() o eski çocukluk resmimden biliyorum ![]() ![]() yalan degil! mavi, beyaz renginde elbisesiyle ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi yalan de ![]() Ah, o anin bi resmi olmasa idi silinmisti hafizamdan simdi ![]() ![]() ![]() anlayamadigim çok sey var kendimde ![]() ![]() ![]() nasil aglamaktir, nasil gülmektir ki bu bendeki? bi dakika sonra mazi oluyor, her kanli vukuat bile bende! nasil unutabiliyorum yasanmisliklari bi çirpida ![]() ![]() ve nasil bir ölen ardindan 'basimiz sagolsun' deyip geçebiliyorum ![]() ![]() 7'leri 40'lari olmuyor hiç bende ![]() ![]() körlesen gözlerimle önümü dahi göremezken ![]() ![]() ![]() ![]() kalsinlar öylece, geri getirmek istedigim bi sey de yok ki! vermek istedigim, silmek, yitirmek, kaybetmek istedigim bi sürü hatira var ![]() ![]() ama nasil birseydirki bu? suan hüzünlüyüm mesela ![]() ![]() ama bu beyaz kagittakiler öyle söylemiyor ![]() ![]() karisik duygularla yaziyorum ama suan sadece suan hüzünlüyüm iste ![]() karanlik ve firtinayla bi ilgisi yok ![]() ![]() içime soguk kis günlerinde dertmi isledi yoksa benim ? Karanlik, soguk ve yalniz gecelerde bi tutam kagidim da yoktu üstelik! bi dizüstümde ![]() ![]() ve hatirliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldirabilecegim kadardi iste, kaldiramadim ama ben çok fazla ![]() ![]() sadece kötü bi kaç sey beliriyor suan hafizamda ve ben ellerimle def ediyorum onlari ![]() ![]() istemiyorum kalmasini senden hiçbirseyin ![]() ![]() ![]() ve bugün yine düstünse aklima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içime akittigim zehirindendir ![]() ![]() ve bugün geçmissen bi misrada 'ah'larim konusmayacak, susmayacak ![]() ![]() kendim mi ayarliyorum ne zaman yüregimin yumusayabilecegini ![]() ![]() yürek ![]() ![]() çok agir yarali o yürek ve artik sadece bir yürek! bildigin et yada kemik parçasi ![]() ![]() neden çogu zaman kaskati bi kalple dolasiyorum kalabaliklarda ![]() ![]() Kimi kandiriyorum? 'iyiyim' diyerek avutmuyorum ki kendimi ![]() ![]() bildigim kadariyla iyiyim ![]() ![]() ama sorun suan asirlardir nerde oldugumu, kimde kaldigimi bilmememde ![]() ![]() yani bilsem, söyleyecegimde, yok iste ![]() ![]() Yalniz kalmayi seviyormu acaba bu dünyada bi insan daha benim gibi? ve korkuyormu bir okadar da yalnizliktan ? kimin eli, kimin gözü deger bana böyle el gibi? Bu an'larda geçer elbet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|