![]() |
Unutulmak Böyle Birşey Olacak Sana İşte .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutulmak Böyle Birşey Olacak Sana İşte ..Birgün yüreğin elinde döneceksin bana kan revan içinde olacak her yanın yalvarır gözlerle bakacaksın gözlerime ellerin ellerimi arayacak, bulamayacaksın ne ellerimi ne de sana aşık kalbimi benim ömrüme sığdırdığım aşkın pişmanlığını sen o anda tüm dehşetiyle yaşayacaksın ruhun bedenine dar gelecek, çıldıracaksın işte o zaman tek kelime konuşamayacaksın tıpkı senin gidişine benim sessiz kalmam gibi sessiz çığlıklarınla başbaşa kalacaksın bu kez seni sana bırakan ben olacağım gidişime hiç bir bahane bulmadan senin gibi ama senden daha asil seni terk edeceğim yalnızlığına öyle yaa ayrılıkta bile bir asillik olmalı basit sözcüklere giydirilip harcanmamalı aşk we insan bir gün geri döneceği sewdaları yıkıp wiran etmemeli yada bir daha hiç dönmemeli şimdi ben senin gibi bu sewdayı yıkıp gidiyorum ancak bir fark war sen dönmek için gitmiştin bense bir daha hiç dönmemek üzere gidiyorum unut beni! bak ben çoktan unuttum seni adınız neydi? alıntı |
![]() |
![]() |
|