![]() |
Ihlamurlar Altında - Ihlamurlar Altında Şiirleri ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ihlamurlar Altında - Ihlamurlar Altında Şiirleri ...Gitme ruhum ![]() ![]() ![]() Sen yokken hicran düser bu sehre Gitme sevgim ![]() ![]() Sen yokken tutsak düserim bir isyan gecesine Ölürüm ![]() ![]() Sen yokken ![]() ![]() Ket vurur sehir isIklari söz vermis bir aska ![]() ![]() Bilmem,bilemem ![]() ![]() Ferin aydinlatir mi içimi bir daha ![]() ![]() Kaybolursun puslu rüyalarin ardinda Gurura yokus sevdalarda ![]() ![]() *********** ket vurur şehir ışıkları söz vermiş bir aşka bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ferin aydınlatırmı içimi bir daha kaybolursun puslu rüyaların ardında gurura yokuş sevdalarda ![]() ![]() ![]() ![]() ********************** Bir tek Melekler sahitti gözlerimize,geceye Neden yalan zamana esir olmustum sende? Biliyorum bir avuç mutluluktu Seni bana getiren sadece Gün gelir,soracaksin belki de Seni bana ne getirdi diye? Askim haram beni andigin her gece Silik bir hayal kalir,cemreler düser üzerime Ahlarimi yaziyorum olmadigin her yere Alacagim senden degil,seni ariyorum bir baska tende ![]() ![]() ![]() ****************** Ey istanbul! ![]() ![]() ![]() Ne kaldı alacağın benden ![]() ![]() ![]() Neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken ![]() ![]() ![]() Onu benden aldın ![]() ![]() ![]() Sana yenildim bi günahkar yüzünden ![]() ![]() ![]() Verme istemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alacağım yok senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmak ölüm ![]() ![]() ![]() Bedenin toprağım olsun ![]() ![]() ![]() An gelir ağlarım ikimizin yerine ![]() ![]() ![]() Bırakıp gidersen azap düşlere ![]() ![]() ![]() Ben böyle degildim Söyle kader,nasil bakarim ona? Acilar çikar her kaçtigimda Bir sevda sancisinda Affet ![]() ![]() Kayip sehrimde mahçubum askima Gidemem,affet ![]() ![]() ölümüne yazgin olsamda ![]() ![]() Geceler uzuyordu ya saçlarinda ![]() ![]() ![]() Unutamadim ![]() ![]() ![]() Onu yazdim son mektuba ![]() ![]() ![]() Vedasiz sonlar vardi ya ![]() ![]() ![]() Unutmadim ![]() ![]() ![]() Sebepsin kuruttugum gözyasina ![]() ![]() ![]() *********** Ben seni sevdim Anladım ki kederlerden ölüm sectim Ne zaman ki seni görsem Ne zaman ki gözlerime düssen AĞLARIM Ben seni sevdim Gözyaşıma hesap sorarım Olmicaksın ya Kalsan da bende Ölümdür diğer yanın saklasan da acını sahte tebessümlerle ![]() ![]() ![]() diner mi ızdırabın ![]() ![]() ![]() ![]() biter mi gözyaşın ![]() ![]() ![]() sen yalansan yabancı gözlerde ![]() ![]() ![]() gidersen ölürüz ![]() ![]() ![]() ![]() gülmek haram ikimize de ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ Hükmün yok Toprağına yazdım düşlerimizi Hükmün yok Bu kez vermiycem kızımın hayallerini Yelkenler açıp buz kırağı nefesinde Sürüycem seni, beni, hayallerimizi Gitmeli Terk etmeli bir bağlanmış hüzün daha yazılmadan kaderimize Gitmeli Gözyaşlarımızın her pare cinayet işlemiyeceği uzak şehirlere Taşırken ikimiz için kızım için umudumu yarınlara Gitmeli Ağırlaşmadan umutlar sırtımda Herşey gitsin ama Bir tek ellerin kalsın avuçlarımda Bırakma sarılmana hasret ellerim ayaz tenhasında ![]() ![]() ************************** Rehin bıraktım sevdamı Masum bir kadının terkedilmiş çocuk saflığında İstanbulda bu akşam da Uçurum kıyısı sevdam var her bir adımında Seni bulmak için eskitsemde bu şehri yorgun adımlarımla İnadına açmam gözlerimi Gördüğüm rüya da olsa İnadına açmam ki gözlerimi Hayaller satmışımız ölmeden geri almamak kaydıyla Üzgünüm bugünde ölmeden uyandım dün gibi Ecel bu akşamda gelmedi ya beni almaya Artık korkutmaz hiç bir son Bir başka hayat Bir başka sen olduktan sonra Sana ulaşmak için dün gece gibi bekliyorum ölümü Rüya da olsa Yine bir uçurum kıyısında ***************************** Bir tek ![]() ![]() Bir tek sen olsan bile ölümü güzelleştiren Hakkın yok yalnız ölmeye ![]() ![]() ![]() Aç günleri azık, kuru ekmek gibi Hani aynı yastıkta bekleyip paylaşacaktık ölümüde Demi gelmiş ölümü hatırlatır gibi Yüzümüzdeki çizgilerden çalıp kaderi Hani paylaşcaktık ölümü biz bu şehirde Yalnız gelmek tanrıdan olsa bile Sevmiştik ya bir kere Ben gözlerimi küstürürken olmadığın saatlere Bencil bir ölümü yakıştırıp kendine , yalnız ölmek niye Şimdi ya beni de götür ya da toprağında yer aç Hakkın yok yalnız ölmeye ******************************* |
![]() |
![]() |
|