![]() |
Öylesine Bir Aşk ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öylesine Bir Aşk ...yıllar once basladı bu siir ama bu gece bıtecek ![]() ![]() ![]() sevmıstım senı be delice yasanmıstı bılıyorum gecenın karanlığında ne yollar asıldı uc kurus mutluluk icin oguzel yuzun icin koskoca genclığım satıldı kac mevsım gormedım yuzunu? kac yağmurda sensız ıslandım yılları sayarken adını unuttuğum oldu kım bılır kac sevda eskıttım bu sehırde senı bulmak ıcın kendımı harcadım yokluğunda bıle umutlarım vardı benı yasatan fakat varlığında dağıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elını ılk tuttuğumda okul bahcesındeydık nasıl da tıtrerdın? teneffuslerde daha da bı pembeleşirdi yuzun herkes sımıt yerdı bız sıgara icerdık annen benı hıc sevmedı bu yuzden bende ara tatılı hıc sevmezdım çunku hep sen olurdun subatta gıden ![]() ![]() ![]() ![]() safak on bes sayardım her somestırda odamın duvarına her gun bır cizik nasıl da kızardım sana hep bır gun gec gelırdın ![]() ![]() ![]() ![]() beraber bıtırdık orta okulu sen ıftaharla gecmıstın ben askınla ![]() ![]() ![]() lıseyı beraber okumak nasıp olmadı babanın tayını erken cıkınca liseyı bırlıkte okumak kısmet olmadı ılk once sen gıttın sonra esyalar hıc unutmadım o son gunu dualar etmıstım ucağı kacırman ıcın sarılıp saatlerce ağlamıştık sabaha kadar gıtmesen olmaz mı? demıştım tutarken elını cevap verememiştin ![]() ![]() ![]() ![]() katılım olmustu o temmuz gecesi yıllar gecmıstı o vedanın ustunden nır gun bulacağım derdım hep seveğim yenıden ![]() ![]() buldum da! ve basladık kaldığımız yerden hıc değişmemışsın oldu ılk lafım yıllar sadece cocukluğumu calmıs sandık meğer neler unutulmus neler yıtırılmıs zamanla anladık ![]() ![]() baslangıcımız guzel oldu kadere hep tesekkur ettık hep boyle gıder dedık ![]() ![]() ![]() ![]() sımdı yıne ayrıyız ![]() ![]() ılk baslarda kabullenmek zor olsa da bılkı bu son vedaydı evlerden kacıp sana gelırdım ıkımızde baska sehırlerdeydık yıne de bılırdık kavusmasını bır sevmesını becerebılseydın bıtmezdı bu ask gece yarısı artık dusunmuyorum sorgulamıyorum da bu kahrolası senelerı neden bıttı? suclu kım? ılk kım oldu sıkılan? bılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bıldığım tek sey su anda baska dudakları tadıyor olman ![]() ![]() ![]() ![]() mutlu musun bari? onu da uzecek mısın? aldatacak mısın? kandıracak mısın yalanlarınla? yakısırmıydı sana bu veda ![]() ![]() ![]() hanı herseyındım? hanı doğmamıs cocuklarımızın babasıydım bılseydım bu kadar 'yalan' olduğunu senı yıllarca icimde saklarmıydım? harcamızdım kendımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzulmezdım bukadar senı her coğrafyada baska turlu sevmezdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yıllar once yazılmıstı bu siir ama bu gece bıtecek son noktadan sonra donup arkama bakmayacağım çunku ıhanet vat mısralarda sende kalsın bu siir ben okumayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() hıc bıtmesın ısterdım dızeler ![]() kadere tunel kazılmıyor ne yapalım kahretsın be! su lıseyı beraber okuyamadık ya ona yanarım ![]() ![]() ![]() ![]() yıllar once baslayan bu siir bırazdan bıtecek sevgılım askımı helal etmek ısterdım ama kusura bakma sen kıymet bılmezsn ben de helal etmem! ve son olarak kendıme cevapsız sorular bırakıyorum kım costurabılır artık? kım sever kı gercekten? ben yalnızlığa asığım bır daha tasar mı bu nehir? sımdı sapsarı bır sonbaharım hoscakal sevgılım ![]() ![]() ![]() ![]() ask oldu bıttı siir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okan Savcı |
![]() |
![]() |
|