Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cam, kırıkları, yüreğimde

Yüreğimde cam kırıkları var

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğimde cam kırıkları var

Üyeler Görebilir ]

Üyeler Görebilir ]

Aklın alamayacağı kadar masum,
Şiirlere konu olacak kadar duygulu aşklar,
Kalbimi yerle yeksan eden ayrılıklar yaşadım

Üyeler Görebilir ]

Mutlu oldum çoğu zaman Pamuklara sarıp sarmalayıp yüreğimin başköşesine oturttum aşkı Gözümden sakındım Çocuksu heyecanlar yaşadım Bir uçurtmanın kanadına takılıp avare deli divane döndüm durdum Hayat bana ben hayata daha bir güzel bakar oldum Yatağına sığmayan nehirler gibi çağladım durdum Gözüm görmedi, kulağım duymadı dünya ayağımın altından kaydı gitti de haberim olmadı

Üyeler Görebilir ]

Hasret gelip kapımı çaldığında, sevdiğim yanı başımdayken birlikte nefes almayı, elleri avuçlarımdayken tenine dokunmayı, gözleri gözlerimdeyken gülüşünü, araya mesafeler girdiğinde ise varlığında yokluğunu, yokluğunda varlığını özledim

Üyeler Görebilir ]

Kıskançlık, sinsi bir düşman misali damarlarımda dolaşmaya başladığında, çiçekten, böcekten, dokunduğu her şeyden, söylediği ya da söyleyeceği her sözden, olur olmaz her şeyden kıskandım
Ve iki ezeli düşman…

Üyeler Görebilir ]

Yalan ve ihanet… Beni arkadan vurmaya çalışan çift başlı hançer misali karşımda belirdiğinde, yüreğim yandı İçim acıdı Kırıldım… İncindim… Gözyaşlarımı, mutsuzluğuma katık edip kardeşçe mutluluk oyunları oynadım Bir volkan misali kendi içimde yandım durdum, sonunda benden kalanları yine yüreğime savurdum

Üyeler Görebilir ]

Aşk… Öyle hassas, öyle narin, öyle kırılgan ve öyle büyüleyici bir şeydi ki buna inandım Ve aşk camdandı ben onu anladım

Üyeler Görebilir ]

Ateş cama nasıl can veriyorsa, aşkta insana can veriyordu Sihrini varlığının benzersiz biçiminde taşıyan cam, maddenin halleri içinde nasıl zarafetle dans ediyor, özverili ve duyarlı insanların ellerinde nasıl bir sanat eserine dönüşüyorsa, Aşk ta insan doğasının her dalında hizmet verip, kendini ispatlamaya var olmaya çalışıyordu Onu biçimlendirmek, korumak da bize kalıyordu

Üyeler Görebilir ]

Derler ki!
Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın an dır
İşte öylesi anlarda, ister istemez ellerimin arasından kayıp giden, tuzla buz olan aşk her defasında cam kırıkları misali yüreğime saplanıyordu

Üyeler Görebilir ]

Ayrılıklar,
Hüzünler,
Her seferinde kapımı çalan,
Gözyaşlarım var
Yüreğimde cam kırıkları
Yüreğimde can kırıkları var
Ne yana dönsem o yana batar
Ne yana dönsem o yanım kanar
Üyeler Görebilir ]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com