![]() |
Yüreğimde cam kırıkları var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimde cam kırıkları varÜyeler Görebilir ] Üyeler Görebilir ] Aklın alamayacağı kadar masum, Şiirlere konu olacak kadar duygulu aşklar, Kalbimi yerle yeksan eden ayrılıklar yaşadım ![]() Üyeler Görebilir ] Mutlu oldum çoğu zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Hasret gelip kapımı çaldığında, sevdiğim yanı başımdayken birlikte nefes almayı, elleri avuçlarımdayken tenine dokunmayı, gözleri gözlerimdeyken gülüşünü, araya mesafeler girdiğinde ise varlığında yokluğunu, yokluğunda varlığını özledim ![]() Üyeler Görebilir ] Kıskançlık, sinsi bir düşman misali damarlarımda dolaşmaya başladığında, çiçekten, böcekten, dokunduğu her şeyden, söylediği ya da söyleyeceği her sözden, olur olmaz her şeyden kıskandım ![]() Ve iki ezeli düşman… Üyeler Görebilir ] Yalan ve ihanet… Beni arkadan vurmaya çalışan çift başlı hançer misali karşımda belirdiğinde, yüreğim yandı ![]() ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Aşk… Öyle hassas, öyle narin, öyle kırılgan ve öyle büyüleyici bir şeydi ki buna inandım ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Ateş cama nasıl can veriyorsa, aşkta insana can veriyordu ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] Derler ki! Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın an dır ![]() İşte öylesi anlarda, ister istemez ellerimin arasından kayıp giden, tuzla buz olan aşk her defasında cam kırıkları misali yüreğime saplanıyordu ![]() Üyeler Görebilir ] Ayrılıklar, Hüzünler, Her seferinde kapımı çalan, Gözyaşlarım var Yüreğimde cam kırıkları Yüreğimde can kırıkları var Ne yana dönsem o yana batar Ne yana dönsem o yanım kanar Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|