![]() |
Sebebi Sen ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebebi Sen ...Gelmeyin üstüme, bugün efkarımı pazara çıkarmıyorum! Her şey bende kalsın sensizlik bende ![]() ![]() Bir sebebi var ise onu da kendime bırakıyorum ![]() Sorma arkadaşım "Ayrılık" denen kelimeyi ![]() ![]() ![]() Sorma kapılarında mecnun gezdiren bahaneyi ![]() ![]() Ben o yarin derdine unutmuşum dermanımı, Sorma arkadaşım külü dumanı, Ağustosta saçlarıma yağan karı, Kapılarında kul diye, Mecnun olup çöl diye Sana geldim vur diye, halım nedir sor diye Yıkılmadım gör diye ![]() ![]() Gelmeyin üstüme, neyi alıp satayım ? Bugün efkarımı pazara çıkarmıyorum! Dermanı yok ![]() ![]() Bu sevdayı sordum kendime, Geceler yoldaş oldu döndüm kendime , Ey aşk! Ey derin kuyu! Ey soruldukça kanayan soru! Nem olsun sen olmayınca ? Dünya malı nem olsun ? Her gün pazar kurulsa aşk meydanında, Benim sensiz satacak nem olsun? Gelmeyin üstüme, sakladığım bir ayrılığın sırrıdır Kor ateşler sümmanisi ![]() ![]() Ey her şeyin sebebi Gör diye gözlerinle divaneni Durmuşum yoluna bir ömür beklemeyi durmuşum Nem olsun sen olmayınca ![]() ![]() Dünya malım nem olsun? Hergün pazar kurulsa aşk meydanında, Benim sensiz satacak nem olsun? İbrahim Sadri |
![]() |
![]() |
|