![]() |
Yazmak isterdim yaşanılamayanları, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazmak isterdim yaşanılamayanları,Üyeler Görebilir ] Yazmak isterdim yaşanılamayanları, ama yazacak kadar bile bir yaşam bulamıyorum ![]() ![]() En uçsuz kuytularda, en karanlık ormanlarda, en derin rüzgarlarda kayboldu yüreğim ![]() ![]() ![]() Bütün kuşlar göçtü bu soğuk havalardan, bu donmuş atmosferden ![]() ![]() bir ben kaldım şaşkın ![]() ![]() Uçurumun kıyısında oturuyorum ayaklarım boşlukta sallanıyor uzanmışım yıldızları seyrediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybolmuş küçük yıldız, saman yolundan kaçmış küçük yıldız, evet işte o şimdi kaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Gökyüzünden ![]() ![]() ![]() ![]() ışıklarını saça saça yokoluşa gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kesik ke**** kopmuş gibi hayat, avuçlarımdan kayar gibi, yok oluşa bir adım daha ![]() ![]() ![]() Adım adım hayat, adım adım ölüm gibi, göz göre göre yok olmak gibi ![]() ![]() ![]() Umutsuz, umut bile umutsuz hayattan ![]() ![]() ![]() her umudun ucunda bir umutsuzlukta var azıcık ![]() ![]() Ne yana baksam adını koyamadığım bir nehir sızıyor, akıyor, bazen coşuyor gözlerimden Hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşamak kaybolmak karanlıkta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aydınlık bir mum ışığı sadece, hayatlarımız fenersiz tünellerden geçiş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin bir yalanı var yaşadığı, gözleri kapalı hayatlarda ![]() ![]() ![]() Oysa ben gözlerimi asla kapatmadan tüm aydınlıkları görerek yaşamak isterim hayatı ![]() ![]() ![]() Yoksa hayat, hayat olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tiyatro ve replikleri belli oyunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirinin aynı hayatlar ![]() ![]() duygusuz, kalabalık boşluklar ![]() ![]() ![]() ![]() Bomboş boşluklar uçurum gibi ve hep düşerken birşeylere tutunma isteği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ben düşerken tutunmak istemiyorum özgürce düşmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümse ölüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|