![]() |
Sevgiyse Ezberimde Olmanı Sağlayan Sebepler - SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiyse Ezberimde Olmanı Sağlayan Sebepler - SENİ ÇOK SEVİYORUM...Sevgiyse nereye bakarsam bakayım sadece seni gören gözler, Veya sadece seni görmemi sağlayan gözler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyse yürekten söylenen sözler, Veya bazen söylenemeyen sözler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyse bazen seninle konuşunca içimde oluşan titremeler, Sevgiyse içimde sana karşı oluşan ve beni mutlu eden hisler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyse sana karşı beliriveren anlamsız tebessümler, Sevgiyse adından söz edildiğinde yüzümde beliriveren gülümsemeler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyse moralini ufak bir şeye bile bozulunca oluşan üzüntüler, Veya sensiz geçen her anda oluşan hüzünler, ,SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyse senin aklımda olmanı sağlayan düşünceler, Veya aklımın sende olmasını sağlayan düşünceler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Sevgiyse ezberimde olmanı sağlayan sebepler, Veya aklımdan çıkmamanı sağlayan sebepler, SENİ ÇOK SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Oğuzhan Ateş |
![]() |
![]() |
|