![]() |
Yalnızlığımdaki Sensizliğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlığımdaki SensizliğimYalnızlığımdaki Sensizliğim azad ettiğim yalnızlığım, bir tek o sadık kalır bana ![]() benden önce çıkar merdivenleri, bekler beni kapıda ![]() ![]() ![]() birlikte yakarız sigara ![]() ![]() ![]() sonra bir sigaraa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() peşi sıra girer içeri,sensizliğin ![]() ![]() ![]() hoşgeldin yalnızlığıma sevgilim ![]() ![]() ![]() beni soruyorsun bana, tanımıyorum diyorum ![]() senden sonra hiç karşılaşmadık ![]() bir yudum sohbet ediyoruz ![]() ![]() ![]() ’üç vakte kadar’ diye başlayan fallara kapıyoruz aşkımızı ![]() ![]() ![]() bir fısıltıyla başlayıp,kasırgaya dönerken özlemin ![]() ![]() ![]() ateşler içinde kalıyorum ![]() geçmişimi, geleceğe taşıyan güçlü bir acı, damarlarıma zerk edilen en büyük günah oluyorsun ![]() ![]() ![]() sen , cehennemin akıntısı oluyorsun ![]() ![]() ![]() vazgeçilmezim, tutkum oluyorsun ![]() ![]() ![]() hayalin bile sarhoş ederken beni, bir çığlık gibi doğuyorsun sessizliğe ![]() ![]() ![]() acı ve özlem eşit olarak dağılırken geceye hoşçakal bile demeden kapıyı çarpıp gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ve ben ![]() ![]() ![]() kim olduğumla kim olacağım arasında yol alırken, bakakalıyorum ardından ![]() ![]() güle güle sevgilim ![]() ![]() sık sık gel yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|