Yalnızlığımdaki Sensizliğim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalnızlığımdaki SensizliğimYalnızlığımdaki Sensizliğim azad ettiğim yalnızlığım, bir tek o sadık kalır bana benden önce çıkar merdivenleri, bekler beni kapıda ![]() ![]() birlikte yakarız sigara ![]() ![]() sonra bir sigaraa ![]() ![]() bir sigara daha![]() ![]() peşi sıra girer içeri,sensizliğin ![]() ![]() hoşgeldin yalnızlığıma sevgilim ![]() ![]() beni soruyorsun bana, tanımıyorum diyorum senden sonra hiç karşılaşmadık bir yudum sohbet ediyoruz ![]() ![]() ’üç vakte kadar’ diye başlayan fallara kapıyoruz aşkımızı ![]() ![]() bir fısıltıyla başlayıp,kasırgaya dönerken özlemin ![]() ![]() ateşler içinde kalıyorum geçmişimi, geleceğe taşıyan güçlü bir acı, damarlarıma zerk edilen en büyük günah oluyorsun ![]() ![]() sen , cehennemin akıntısı oluyorsun ![]() ![]() vazgeçilmezim, tutkum oluyorsun ![]() ![]() ![]() hayalin bile sarhoş ederken beni, bir çığlık gibi doğuyorsun sessizliğe ![]() ![]() acı ve özlem eşit olarak dağılırken geceye hoşçakal bile demeden kapıyı çarpıp gidiyorsun ![]() ![]() ve ben ![]() ![]() kim olduğumla kim olacağım arasında yol alırken, bakakalıyorum ardından ![]() güle güle sevgilim ![]() sık sık gel yalnızlığıma ![]() ![]()
|
|
|
|