![]() |
Beni Kaybetmeye Göz Yumduğun İçin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Kaybetmeye Göz Yumduğun İçin...Beni sevmediğini biliyorum artık ![]() ![]() ![]() Bunu görüyorum ![]() ![]() ![]() Bu duyguyu her tarafına öyle yaymışsın ki; sana yaklaşmasam da bunu hissedebiliyorum ![]() ![]() ![]() Yanlız olmak zor değil ve bu yanlızlıkla yaşamak da ![]() ![]() ![]() Çünkü bu, ilk yanlız kalışım değil ![]() ![]() ![]() Seninleyken alıştım zaten yanlızlığa, sensiz de idare edebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Tek sorunum anılar ![]() ![]() ![]() Öyle çoklar ki ![]() ![]() ![]() Her an her yerde karşımda buluyorum onları ve söz geçiremiyorum anılarıma bir türlü ![]() ![]() ![]() Belki de en güzeli bu; kirlettiğin her güzel duyguyu bu şekilde güzel tutabilirim ancak ![]() ![]() ![]() Beni asla affetmeyecekmişsin ve benim de seni affetmeyeceğimi söylüyorsun; bunları bilemem ama dilerim seni Allah affeder ![]() ![]() ![]() Seni soruyorlar bana, soracaklar da ![]() ![]() ![]() Onlara "Öldü diyeceğim; Bir kazada kaybettim ![]() ![]() ![]() ve temiz kalan anılarımla hatırlayacağım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Her yıl bu gün evimde senin için hazırladığım seni ![]() ![]() ![]() Her yıl bu gün evimde senin için hazırladığım mezarına çiçekler koyacağım ![]() ![]() ![]() Seni unutmak değil amacım; sadece ilk tanıdığım, sevdiğim, aşık olduğum insanı her zaman güzelliklerle hatırlamak istiyorum ![]() ![]() ![]() Seni bugün yüreğime gömüyorum ![]() ![]() ![]() Bu garip bir ölüm; hiçbir zaman çürümeyeceksin yüreğimde, Ben engel olacağım zamanın seni unutturmasına, yok olup gitmeyeceksin ![]() ![]() ![]() Başka insanlar olacak, başka aşklar belki de ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hiç kimse senin sevildiğin kadar sevilmeyecek, hiç kimse dokunayamayacak bana ve hiç kimse de senin kadar acı çektiremeyecek ![]() ![]() ![]() Aşktan yana ne varsa bildiğim ve yaşadığım; kendime saklayacağım bunları artık ![]() ![]() ![]() Çünkü ben en büyük hatayı seni böyle deli sevmekle değil ; sana bunu hissettirmekle yaptım ![]() ![]() ![]() Keşke hiç bilmeseydin seni bu kadar çok sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() Sevgiden sevgiye öyle çok fark var ki ![]() ![]() ![]() ![]() Beni kaybetmeye göz yumduğun için ![]() ![]() ![]() Aşkımın avuçlarından kayıp gitmesine izin verdiğin için ![]() ![]() ![]() Yaşattığın bu deli, bu derin hüzün için ![]() ![]() ![]() Seni hiçbir zaman affetmeyeceğim ![]() ![]() ![]() "Bitti" dediğimde karşı koymadın ![]() ![]() ![]() Bunu beklediğin öyle açık ki ![]() ![]() ![]() Sadece söylemekti zor olan ve ben senin yapmakta zorlandığın şeyi yaptım ![]() ![]() ![]() Eminim mutlusundur ve hep böyle mutlu kal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|