![]() |
Gece Gözlüm Gözlerim gözlerini arıyor, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece Gözlüm Gözlerim gözlerini arıyor,![]() GECE GÖZLÜM Bak artık kanamıyor yaram, Öylesine çok kanadiki kalbim Dağlandı,kabuk bağladı hasretinden Şimdi sessiz çığlıklarda yüreğim Sabahları olmayacak gecelerde Seni anımsıyor, hayalinle konuşuyorum Gözlerim gözlerini arıyor, Ben GECE GÖZLERİNE hasretim ![]() Şiirler hep sana yazılıyor ;dile gelmeyen, Sözlere dökülmeyen kelimeler İsyan edercesine şiirlerimi süslüyor Gidişin bitirdimi sence sevgiyi, Dilin bitti desede sevgiye, Sevgin bende ölene denk bitmez Bilesin GECE GÖZLÜMM Gece Gözlüm bu şiir sanadır bilesin Olmuyor dayanılmıyor bu hasrete Yüreğim acıyor, kaybetmekten seni; Çıldırtıyor beni sensizlik düşüncesi Olmuyor laf geçmiyor sevdalı gönlüme Zor çok zor geliyor ayrılık GECE GÖZLÜMM Kanayan gönlümün çaresi varmıdır? Uzat ellerini sar artık şu kanayan yaramı Özledim Gece Gözlüm ne olur geri dön Yaralarım sarılmaz artık bilirim Gözlerimde yaş dinmez oldu GECE GÖZLÜMM Uykusuz gecelerde bir hayalin Her an düşmez oldu dilimden ismin Gece Gözlüm sende bitsede sevgin Bende benimle birlikte yaşacak SEVGİN… GECE GÖZLÜM |
![]() |
![]() |
|