''Aşk'' Yakar.. Sen O'na Uyma Emi? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
''Aşk'' Yakar.. Sen O'na Uyma Emi?''Aşk'' Yakar ![]() Sen O'na Uyma Emi?![]() Ne fırtınalar atlattı bu yurek ![]() Ne yangınlar söndürdü içinde![]() ![]() ![]() Kül oldu umutları ,hayallerii ![]() ![]() Hep acının ıçinde buldu kendını sebepsiz ![]() ![]() ![]() ''Yoruldum,bıttım,tukendım'' derken ![]() SEN cıktın karsıma!Kanayan yarama merhem oldu o gözlerın ![]() ![]() Kendımı hapsettıım o karanlık dunyamdan cıkarıp,masmavı hayellerle bulusturdun benı ![]() ![]() ![]() O kadar masum,okadar içtendiki yuregın ![]() Benı kendıne hapsettı![]() ![]() Hayellerımın yerınıı; acı,huzun,gozyası alalıı ılk kez hayat bana güldü ![]() Senı cıkardı karsıma hıc beklemedıgım bı anda![]() ![]() ![]() İyikide cıkardı! İyıkı bendesın ![]() Iyıkı sende yuregım ![]() ![]() O kadar cok ıyıkı varkı sana daıir sayabılecegım ![]() Sözcukler kıfayedsız kalıo bı yerde ıcımdekılerı anlatmaya![]() ![]() Suan okadar cok mutluyum kıı ![]() Ve bır o kadarda korkuorum![]() ![]() Bu ruyadan uyanmaktan korkuorum ![]() Senı kaybetmekten, tekrar acı cekmekten korkuyorum![]() ![]() Bi an gelıp kayıp gıdecekmıssın gıbı gelıyo ellerımden ![]() ![]() Aglıyorum ![]() acı cekıyorum ıcten ıce![]() Ask bu olsa gerek![]() Acıyla iç içe![]() ![]() Sende bılıyosun aslında ![]() ![]() ![]() ''Aşk'' yakar ![]() Sen O'na uyma emi guzel gözlum![]() ![]() ![]() Benı ''senden'' Senı ''benden'' Askı ''yuregımızden'' Alma! Bırak açmaya devam etsın kalbımızde askın cıceklerı, Koparma! Askı sen varsın dıye sevdım ![]() Benı aska küstürme![]() ![]() Ne olursa olsunn gıtme ![]() ![]() Bitme! |
|
|
|