hayalinle yaşamak gücüme gidiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
hayalinle yaşamak gücüme gidiyorÜyeler Görebilir ] Bir düşe uyuyakalmakla başladı her şey… Önce yavaş yavaş sancılar, sol yanımda, Sonra sanki içimde devasa bir şey hissi ![]() ![]() Gittikçe büyüyen,kabuğuna sığmayan bir şey ![]() ![]() ![]() Sonra yarlar açılmaya başladı yüzümde,dudağımda,sırtımda ![]() ![]() Sonra tükendim, Tükendim, tükendim de sen hiç bilmedin… Üyeler Görebilir ] Yitik kentler aşığı gibi sevdim seni, Kentine aşık bir yitik gibi… Gözlerine bakınca kocaman bir boşluğa düşer oldum,sonra Sonra Gözlerine baktıkça öldüm… Sen içinden terk edip giderken Ben hep bir “yol”dum,bir yol daha son buldum… ![]() Şimdi tedavisi mümkün değil hastalığımın… Ölüyorum(!) Yitik kentler aşığı gibi sevdim seni, Kentine aşık bir yitik gibi… Gözlerine bakınca kocaman bir boşluğa düşer oldum,sonra Sonra Gözlerine baktıkça öldüm… Sen içinden terk edip giderken Ben hep bir “yol”dum,bir yol daha son buldum… ![]() Şimdi tedavisi mümkün değil hastalığımın… Ölüyorum(!) Yitik kentler aşığı gibi sevdim seni, Kentine aşık bir yitik gibi… Gözlerine bakınca kocaman bir boşluğa düşer oldum,sonra Sonra Gözlerine baktıkça öldüm… Sen içinden terk edip giderken Ben hep bir “yol”dum,bir yol daha son buldum… ![]() Şimdi tedavisi mümkün değil hastalığımın… Ölüyorum(!) Üyeler Görebilir ] Kulağımda çığlığın ![]() ![]() Gözüm toprağa bir adım daha yakın ![]() ![]() Dudağımı yakıyor, yokluğuna akıttığım son yaşlar Ve ölüyorum… Düşlere sensiz dalmak üzere… Sana yeniden doğmak üzere… Ölüyorum… Üyeler Görebilir ] Seni seninle yaşamak varken, Sensiz, hayalinle yaşamak gücüme gidiyor |
|
|
|