|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duyuyor, feryatlarımı, isyanlarımı, musun |
![]() |
DuyuyoR musun feRyatLaRımı,DuyuyoR musun isyanLaRımı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DuyuyoR musun feRyatLaRımı,DuyuyoR musun isyanLaRımı?DuyuyoR musun feRyatLaRımı,DuyuyoR musun isyanLaRımı? Unutamadım yâRim unutamadım ! DuyuyoR musun feRyatLaRımı,DuyuyoR musun isyanLaRımı? SöyLe duyuyoR musun? YüReğimde baŞkası yok geL yine yüReğim oL geL yine benim oL! Vazgeçemedim,unutamadım,siLemedim işte ! YaLanım oL,DudakLaRımdan çıkan tek hecem oL ![]() ![]() ![]() AsLında geLme benim oLma !! Acı çektiRme bana ![]() ![]() yada ![]() ![]() yada boşveR ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YüReğim seni istiyoR başkasını koyamıyoR yeRine ! Senin isminden başkasını söyLemiyoR diLim ! Sen diyoR Canım diyoR ![]() ![]() Senden başkasına gamzeLim diyemiyoR demiyoR ! GözLeRim senden başkasına bakamıyoR ![]() ![]() Senin gözLeRin gibi yakmıyoR başka gözLeR içimi ! GeL yâRim yüReğim GeL !!! Adına hasRet bıRakma beni gözLeRinLe yak yine!! HazıRım heR biR daRbene ![]() ![]() Beni sensiz bıRakma ![]() ![]() İçimi acıt ama çekip gitme uzakLaRa !! ALışamadım sensizLiğe aLışamadım hasRetine aLışamadım yâR aLışamadım ![]() ![]() Vazgeçtiğim deRdim vazgeçememişim ![]() ![]() HeR fısıLdadığımız şaRkı seni hatıRLatıyoR bana ! GözLeRini hatıRLatıyoR ![]() ![]() ELime kaLemimi aLıyoRum nefRetimi yazacağım diyoRum ama oLmuyoR biRtanem ![]() ![]() KaLemimden hasRetim,ÖzLemim SEN döküLüyoRsun ![]() YıRtmak istiyoRum yapamıyoRum ! ELLeRim gitmiyoR yıRtmaya ![]() ![]() YüReğim acıyoR bitmek biLmiyoR sevdan !! DiğeR yazıLaRımı okuyoRum siniRLenip yıRtıyoRum ! " Vazgeçtiğim " yazmışım !! Ama ben senden vazgeÇmedim sevdiğim vazg(e)Çemedim ![]() ![]() Unutma biRtanem Ben değiLim seni unutan !! |
![]() |
![]() |
|