![]() |
..devam Sohbet-i Muhabbete! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..devam Sohbet-i Muhabbete!![]() ![]() Bende içiyorum sigarayı Başkada içime sindirebildiğim ![]() ![]() Beni bende anlayan, kimse yok ki! Tabii ki zararda veren ![]() ![]() Ve zararda vermeyen ![]() ![]() Şu âlemde, ne var ki? Bu âlem-i dünya da bir tek ![]() ![]() İç içe ve zarar, ziyan ile ![]() ![]() Hoşça vakitlerde içtiğim, sigaram! Onu içmesem, ben yazamam! Ve onu içmesem, okuyamam! Yanında, bazen bir bardak ![]() ![]() KARADENİZ ÇAYI bazen de ![]() ![]() Bir fincan TÜRK KAHVESİ ile ![]() ![]() Bir arada birlikte, hem sohbette ![]() ![]() Hem de muhabbet ile ![]() ![]() Dostça vakit geçirmek oluyor ![]() Dur bir dakika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle arkadaş oluyor, nice diyarlara! Ben Samsun ile başladım sigaraya ![]() ![]() Yıllardır değiştirmedim, değiştirmem ![]() ![]() Ben onu başka sigaralara! Yalnız şimdi onu “216 SAMSUN” eyledim ben! Evet, şimdi ben bir yudum Şu kahvemden alayım! Tadını, damağımda anlayayım Birde, sigaramdan bir nefes ile ![]() ![]() Üfff…! Evet, devam Sohbet-i Muhabbete! Alem-i Sır Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|