Kimse senin kadar kırmamıştı beni.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimse senin kadar kırmamıştı beni..Kırık bir kalbim var artık ![]() Sensizliğin adını altın harflerle yazdığım![]() Umutsuzluğun yanında gülümseyişin kaldığı![]() Kırık bir kalbim var artık sana hiç tepki vermeyen ![]() Artık seni de düşünmeyen![]() Vazgeçmeyi göze alan![]() ![]() Kırık bir kalbim var artık ![]() ![]() Bana yalan söylediler Bana yalan söylediler Kaderden bahsetmediler Hersey de ne güzel baslamıştı oysa ![]() Sende tüm benliğimi bulduğumu düşünmüştüm![]() Her anım seni özleyerek devam ediyordu![]() Anlamıyordun![]() ![]() Ya da anlamak istemiyordun Hani benim sevdiklerim Hani gönül verdiklerim Hasret gider ben giderim Şimdilerde söylediğim gibi ![]() Kırık bir kalple yola çıktım devam ediyorum![]() Kimse senin kadar kırmamıştı beni![]() Kimse senin kadar acıtmamıştı yüreğimi![]() Biliyorum saçma bu![]() Biliyorum / belki de baştan beri çok saçmaydı![]() Ama işte boşversene![]() Şimdilerde Sensizliğe ![]() Sessizliğe![]() ![]() Kusuyorum ![]() Küsüyorum![]() Kusuyorum![]() Küsüyorum![]() ![]() |
|
|
|