![]() |
Can evimden Canimi aLdin ya.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can evimden Canimi aLdin ya..![]() AzraiL ziyaret etti dün beni ![]() ![]() aldi götürdü bendeki seni ![]() ![]() yas tutmus yüregim divane simdi ![]() ![]() kalemim dahi hisseti ![]() ![]() o biLe yazmiyor artik seni ![]() ![]() Alisirmis ya insanogLu mezar tasina ![]() ![]() katLanirmis her aciya ![]() ![]() bak bende nefes aliyorum daha ![]() ![]() Hic direnmedim gidisine ![]() ![]() Ecel bu dediLer ![]() ![]() Alip götürdüLer ![]() ![]() yüregimden cenazen cikti ![]() ![]() topraga verdim sevgimi ![]() ![]() ne cok cirpindi bedenin ![]() ![]() fakat eceL dediLer ![]() ![]() er veya gec ![]() ![]() ruhunu tesLim edecek dediLer ![]() ![]() hezamankinden cok daha gücLüyüm simdi ![]() ![]() Bi baska güvende hissediyorum artik kendimi ![]() ![]() Hani ![]() ![]() derdin ya hep bana ![]() ![]() "Ben önceden de yoktum ![]() ![]() bundan sonrada Olmasamda Olur ![]() ![]() Nede dogru SöyLemisin Oysa ![]() ![]() Can evimden Canimi aLdin ya ![]() ![]() sende Cansiz Kaldin iste sonunda__ |
![]() |
![]() |
|