|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gördüler, layık, uğruna, yaşadıklarımsa, ölümü |
![]() |
Uğruna yaşadıklarımsa hep bana ölümü layık gördüler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğruna yaşadıklarımsa hep bana ölümü layık gördüler.Gidişinin üstünden kaç çığlık geçtiği umurumda değil ![]() Nefes alıp vermediğini bilmiyorum şu an ![]() Morgda olabilirsin, ya da ruhu satılık herhangi bir kızın koynunda ![]() Ne fark eder? Bu kez senden değil, benden söz edeceğiz ![]() Bu kez oyunun kuralını değiştireceğiz ![]() Burada işler biraz karışık ![]() Çözümlemem gereken bazı sorular ![]() Sana, bana, hayata dair ![]() Artık sen, ben ve biz'de dışarı çıkabilmek istiyorum çünkü ![]() Eğer şu an, tam olarak şu an ölürsem, cesedimi soru işaretlerim kaldırmasın istiyorum ![]() Kırdığım kalp sayısı yokluğunla doğru orantılı olarak artıyorsa ve yapıştıramayacaksam bir daha hiç birini geri, en azından sayıları artmasın istiyorum ![]() Dünyada seni en çok isteyen kadın olarak, bu dünyada en çok seni unutmayı istiyorum ![]() Duyuyorum güldüğünü ![]() Nasıl kahkaha attığını duyuyorum ![]() Ama olduğum yere çöküp ağlamayacağım bu defa ![]() Çünkü ağladığımda sarılabileceğim birilerinin olduğunu biliyorum artık ![]() ![]() ![]() Kimseye güvenmiyorum belki, ama en az güvensizlik duyduğum adamlardan biri sayesinde hiçbir işe yaramayacak bu satırları yazıyorum ![]() Hiçbir zaman okumayacak olman bir şeyi değiştirmez ![]() Nasıl ki hiçbir zaman sevmemiş olman, sevgimi değiştirmedi ![]() ![]() İçimdeki hisleri gömmemin tek sebebi, seninle nefes alamıyor olmam ![]() Sensiz nefes alabileceğimi sanıyorum sadece ![]() Eğer başaramazsam, küreği kendi ellerimle uzatacağım sana ![]() Kendi ellerinle göm katline göz yumduğun bedenimi diye ![]() Eğer başarırsam, ardıma dönüp haline gülmeyeceğim bile ![]() Çünkü eğer başarırsam, adının hiçbir harfi yaklaşamayacak o günden sonra kaderime ![]() Bazı insanlar kahkaha atarken gözlerimin kısılmasını, ağladıkça gözlerimin kızarmasına tercih ediyorlar ![]() Bazı insanlar gülümseyişimin rengini, gözyaşımın tadından daha çok seviyorlar ![]() Sükût? çalmaya, belki bir gece olsun rahat uyurum ![]() Hüzünden daha çok yakışan şeyler de varmış bir kadına, son zamanlarda ruhumun nefes almasını sağlayanlar öyle diyorlar ![]() Sen, onların kim olduğunu asla bilemeyeceksin ![]() Çünkü sen bittiğinde, ben hayatımı onlarla paylaşıyor olacağım ![]() Göremeyeceksin ![]() Son ziyaretimde gözüme takıldı, odanın duvarına kocaman bir soru işareti çizmişsin ![]() Son geldiğimde aklıma takıldı, nasıl da fark edememişim, sen beni hiçbir zaman sevmemişsin ![]() Son günlerde kalbime kazındı, ben seni değil birilerini sevebilmeyi istemişim onca zamandır ![]() ![]() ![]() Beyaz giysem ne fark eder siyahımdan soyunup, ölüler de beyaz giyer ![]() Oysa o, ölümüme karşı çıkıyor ![]() Gariptir, o beni yaşatmayı benim istediğimden daha çok istiyor ![]() Hiçbir zaman kendim için yaşayamadım bu hayatı ![]() Uğruna yaşadıklarımsa hep bana ölümü layık gördüler ![]() Oysa bu defa, beni isteyen biri için savaşmak istiyorum ![]() Bu defa en azından onun için denemek istiyorum ![]() ![]() ![]() Okunmayacak bir mektup için, haddinden fazla kelime öldürdüm belki ![]() Yine de, tekrar düşecek, daha çok kanayacak olsam bile tekrar deneyeceğim şimdi ![]() ![]() ![]() Mutlu kal demeyeceğim, hayat senin ![]() İlgilenmiyorum ![]() Dediğim gibi, şimdi senin adının üzerini çiziyorum ![]() Söyleyeceklerim bitti ![]() Gidiyorum ![]() Masalım ise, hiç başlamamıştı zaten ![]() Şimdi görebiliyorum? Bundan böyle AŞK denen şeye karnım tok ![]() Hayat senin Romeo, ama artık Juliet yok ! |
![]() |
![]() |
|