![]() |
Ne Zaman Ki Ecel Geldi İşte O Zaman Son Nokta Eklenecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Zaman Ki Ecel Geldi İşte O Zaman Son Nokta EklenecekSen ![]() ![]() ![]() ah sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmiyorum nezaman kurtulurum sen adının geçtiği bu nöbetlerden ![]() nasıl unuturum gözlerindeki yıldızların gözlerimden içime akışını ![]() ![]() nezaman biter bu kendinibilmez dizginlenemez bekleyişlerim ![]() ![]() ahh sen varya sen ![]() ![]() ![]() ne garip şeydin anlaşılmaz gülüşlerinle, ne tadı doyumu olmayan bir sevdaydın yüreğimde yarası kapanmayan ![]() ![]() ![]() senden nasıl vazgeçerim ben ![]() ![]() bilmiyorum nezaman biter bu ucu bucağı olmayan sorgulayışlarım ![]() ahh be sevgilim kimbilir nezaman son nefesimi verir de elimi eteğimi çekerim seni sevmekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ HERZAMANKİNDEN DAHA ÇOK ÖZLÜYORUM HER YENİ GÜNDE ![]() ![]() HERGÜN YENİ Bİ ACI EKLENİYOR SENSİZLİĞİN VERDİĞİ O HASRETE ![]() ![]() HERGÜN DAHA VAZGEÇİLMEZ OLUYOR YÜREĞİNDE YAŞAMA İSTEĞİ KENDİMİ ![]() ![]() ![]() SEVİYORUM SENİ BEEE VARMI ÖTESİ HADİ BIRAKIP GİTTİĞİN GİBİ SENİ BANA ENGELLEDİĞİN GİBİ YÜREĞİMİ DE ENGELLE SENİ SEVMEKTEN ![]() ![]() ![]() ''SENİ ARTIK HİÇ SEVMİYORUM'' DE ![]() SENİ HİÇ YAŞANMAMIŞ FARZEDİYORUM DE, BİZ BİTTİK BİZ TÜKENDİK ARTIK BİZ DİYE BİRŞEY YOK DE HADİ BUNLARI SÖYLEDE BENDE O ZAMAN SENİ SEVMEYE LANET OKUYAYIM ![]() ![]() ![]() ![]() SENİ SEVMEYİ BIRAKIP SEVDİĞİM KADAR NEFRET ETMEYE BAŞLAYAYIM ![]() ![]() ![]() ![]() AMA BİLİYORUM Kİ SEN BANA BUNLARI DİYEMEZSİN SEN BENDEN VAZGEÇEMEZSİN ![]() ![]() BİLİRİM BANA NE DERECE DÜŞÜKÜN OLDUĞUNU ![]() ![]() BİLİRİM SENİNDE BEN GİBİ BİR HİÇ OLDUĞUNU BENSİZKEN ![]() ![]() SABREDİYORUM BİTANEM SENİ BÜYÜK BİR SABIRLA BEKLİYORUM VE BİRGÜN GELECEK BURAYA YAZDIĞIM YAZILARIM HÜZÜNLE MUTSUZLUKLA BİTMEYECEK ![]() ![]() YİNE SENİNLE BAŞLAYIP SENİNLE BİTECEK AMA HEPSİNİN SONUNA VİRGÜL EKLENECEK SEN VE BEN YAŞADIĞIMIZ SÜRECE BU HEP BÖYLE DEVAM EDECEK ![]() ![]() ![]() NEZAMAN Kİ ECEL GELDİ İŞTE OZAMAN SON NOKTA EKLENECEK ![]() ![]() VE BİZİ BİRLEŞTİRİP AYIRAN O HAYAT BİZİ TEKRAR BİRLEŞTİRDİĞİ ZAMAN BİZİ AYIRMAYA ÖLÜMÜN BİLE GÜCÜ YETMEYECEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|