![]() |
Resimli Şiir, Tüm Kirli Aşkların, Seri Katili Olacağım , Aşk şiiri, Sevenlere Şiir, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Resimli Şiir, Tüm Kirli Aşkların, Seri Katili Olacağım , Aşk şiiri, Sevenlere Şiir,![]() Tüm Kirli Aşkların Seri Katili Olacağım ![]() ihtiyar soluklu bir gece, yalın haline inat ayrılığa çekimli kelimeler ![]() ![]() ![]() vuslat yüklü hazanlara meyilli olanca silahlığıyla gökyüzü belli, -sevda mevsimi çoktan geçmiş ![]() ![]() ![]() ![]() İntihar soluyorum sokaklarında şehrin ![]() Önce asmalı diyorum tüm yaşanmışlıkları bacaklarından ![]() Sonra en fiyakalısından sövmeli küfürlerin ![]() Köşebaşından manevi destek almalı yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() Ama; artık hiçbir sigara birlikte içtiklerimiz kadar zararsız olmuyacak ki ![]() Ve hiçbir özlem, tenefüs aralarında bitmeyecek ![]() Yetimhane soğukluğunda bir gündü, Hükmü verilmiş duygularımın son durağı oldu kalbin ![]() İdama hazır bir suçlunun son anları kadar değerliydi içinde sen olan heran’m Bin türlü ibadet borçluydum seni tanıdığım o güne ![]() ![]() ![]() Ardımda bırakmıştım fark etmeden yalnızlıkları ![]() Günaydınlarda peydahlıyacağım acılarım daha olmaz derken tam, Kanıta kanıta aldın sevginin alfabesini yüreğimden ![]() Üyeler Görebilir ] Belli -sağanak mevsimler,hüznün noteri olacak ![]() Şehrin, serin ve sensiz gecelerinde karabasanlar nöbet tutacak ![]() Yemin Ediyorum HaYat -tüm kirli aşkların seri katili olacağım ![]() |
![]() |
![]() |
|