06-23-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıpırdama sakın... Hafızama aldım bile seni
serin üflediği bir saatte;gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorum Düşünüyorum o halde varsın Hep olduğun yerde, içimin en sakınılanındasın  "
Kıpırtısız 
Dingin 
Yeşil gözlerinle gülümserken 
Kıpırdama sakın  (Hafızama aldım bile)

"Saklıyorum seni bi yerlere, bekle biraz Tam, acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum Gözlerinin yeşili… İki farklı tonu nasıl da güzel Biri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar  "
Yaslandığım 
Dinlendiğim 
Kendime dillendiğim 
Yapraklarını dökme sakın  (Dilekler bağladım bile dallarına)
"Bize dair  Umut yüklü, henüz yitmemiş… Defter aralarında sakladığım kurumuş gül gibi saklıyorum seni içimin sayfalarında Kimseler bilmesin demiştin, sakınıyorum En büyük hazinem oluyorsun çocuk aklıma Hırsızlardan sakınmak için kilitli tutuyorum dudaklarımı Sana susuyorum
Lal olup bize “sus” uyorum Bir gülüşünle su veriyorsun gönlüme  "
Bulut olup 
Çisil çisil elerine yağıyorum 
Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum 
Sımsıkı sarıl, bırakma sakın  ( Kokunu çektim bile içime)

"Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi,sen kokulu rüyalara…Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zaman Elimi uzatsam değecek kadar, gözlerimi yummam yeter İşte buradasın Kolların bana açılmış Uçurtmamsın sevdaya doğru ayaklarımı yerden kesen  "
Savruluyorum 
Rüzgar kirpiklerimle sevişiyor 
İçim çekiliyor 
Takılıp gerçeklere, durma sakın  (Ben çoktan düştüm bile içine)
"Zamansız oldu, biliyorum Hatta biraz da geç Akıl edemedim, düşüşleri Ben alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya  "
|
|
|