|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkı, etmiştiniz, terk, ustasıyım, vazgeçmeler |
![]() |
Ben vazgeçmeler ustasıyım Aşk'ı bana terk etmiştiniz zaten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben vazgeçmeler ustasıyım Aşk'ı bana terk etmiştiniz zatenÜyeler Görebilir ] Dünya kirletilmişse ![]() Üstünüze sıçramış Bir şey vardır mutlaka ![]() Benimki aşktan bir leke ![]() Kazındıkça kendini temize çeken Gizlice ![]() Çakaralmaz renk cümbüşü işte ![]() Ya sizinki? Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Reddedemem önerinizi ![]() Paylaşalım elbette: Lekeniz sizde kalsın ![]() Ben aşk'ı alırım sadece ![]() Üyeler Görebilir ] Dünya kirletilmişse ![]() Üstünüze sıçramış Bir şey vardır mutlaka ![]() Benimki iki soluk arasında Gelip geçen zaman ![]() Hangisi ölüm hangisi yaşam? Ya sizinki? Üyeler Görebilir ] Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Yaşadığınız bir ömür değil mi? Seçimi siz yapsanız ![]() İster ilk****si olsun ister sonuncusu fark etmez ki ![]() - Başarımızı arttıracaktır provalardaki performansınız - Artanıyla yetinirim zaten ben ![]() siz önden buyrunuz lütfen! Üyeler Görebilir ] Hala anlamadınız mı? Demiştim: Ben vazgeçmeler ustasıyım ![]() Aşk'ı bana terk etmiştiniz zaten ![]() Üstü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|