![]() |
Ver ellerini ellerime yüreğim senin olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ver ellerini ellerime yüreğim senin olsunVer ellerini ellerime yüreğim senin olsun Üyeler Görebilir ]Ver ellerini ellerime Yüreğim senin olsun Tutayım ellerinden Öpeyim gözlerinden Gül koyayım dudaklarına Yağmur ol yağ bana Yağmurunda ıslanayım Kaçmam korkma Sığınırım yine sana Girerim yüreğinin altına Yüreğin yüreğimde Yüreğini yağdır Sicim gibi akıt Doluya dönsün Göğsüme vursun Ruhuma dolsun Seni bende eritsin Kar olsan ince ince Yağsan kirpiklerime Yanaklarıma Dudaklarıma Yüreğime insen Sensiz bırakmasan Ver ellerini ellerime Yüreğim senin olsun Bırakalım kendimizi Aldırma yalan sözlere Ruhunun sesini dinle Kapat gözlerini Gir gözlerime Benliğimi sar Baksan anlarsın Yazdığım şiirlerime Seni işledim tüm vezinlere Vezinler yetmedi kafiyelere Kafiyeler yetersizdi Yazdım tüm hecelere Hala tereddütte misin? Bir dakika dinler misin? Dilini susturur musun? Lütfen sol yanını konuşturur musun? Dertleş saatlerle zamanla Geceyi ekle sabaha Sabahı güneşe as Yıldızları topla gözlerine Gözlerini gözlerime as Fırtına ol bora ol Yüreğime es Talan et her yerimi Viran et bedenimi Yeter ki ver ellerini Parmaklarını gezdir Saçlarımın arasında Bir tek saç telim Sende kalsın yeter Beni hatırlatsın Bakarak Beni hatırlarsın Hatıralarımızı canlandırsın Hatıralarımızın hatırına Belki beni anarsın Terk etme hatıralarımızı Sen de yanarsın Sen yanarsan Beni de yakarsın Boşver bu dünya Yanarsa yansın Yeter ki sen ver ellerini ellerime Yüreğim sende kalsın ![]() ![]() ![]() Bülent ARI/SİVASÜyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|