![]() |
Büyümek Ne Kötü Şeymiş Anne... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyümek Ne Kötü Şeymiş Anne...Üyeler Görebilir ] Büyümek Ne Kötü Şeymiş Anne Üyeler Görebilir ] bana bir masal anlat ben dinleyeyim anne sen okşa saçlarımı ben dizinde kıvrılayım minik bir kedi edasıyla sıcacık kalayım karanlık olunca odam, gülüşünle gel bana sarıl boynuma sar sarmala anne ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] kimsesizim bu akşam çaresiz yalnızım küçük bir çocuğum bu gece saçlarımı okşar mısın anne? ninni söyle bana ![]() ![]() ![]() uyuyup da büyüyüm diye ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] küçük bir çocuk olmak ne güzel anne yoksa büyüdüm diye mi? bütün bu acılar ![]() ![]() büyümek ne kötü şeymiş anne ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] kalsaydım keşke bir çocuk bahçesinde ![]() ![]() ![]() koşsam özgürce kırlarda çiçek toplasam yine sana sen bana giydirsen pembe bir hırka ne güzel yakışmış kızıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okşasan saçlarımı anne ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] saçlarımı örsen bölük bölük kırmızı bir kurdele iliştirsen uclarına okşaya okşaya ![]() ![]() ![]() sarılsan bana duysam kokunu öpsen yanaklarımdan anne sıcaklığın kalsa sen gidince ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] büyümek ne kötü şeymiş anne ![]() ![]() ![]() kızıyorum şimdi sana ![]() ![]() bile bile neden söyledin ninni ''uyusunda büyüsün'' diye anne ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] ya babama ne demeli küçüğüm diye severdi ![]() ![]() şimdilerde büyüdüm diye mi gitti? ![]() ![]() ![]() büyümek ne kötü şeymiş anne ![]() ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|