![]() |
Uyan Anne!!-AĞLAYABİLİRSİNİZ- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uyan Anne!!-AĞLAYABİLİRSİNİZ-Üyeler Görebilir ] Anne!! Aç kapıyı anne ![]() Bak ben geldim ![]() Seni çok özledim ![]() Kucakla ![]() ![]() Yine çocukluğumda ki gibi ![]() Hadi anne ![]() ![]() ![]() Tanımadın mı beni? Haklısın; ![]() ![]() Ellerim,gözlerim kocaman ![]() Sevginle büyüyen yüreğim koskocaman ![]() Ne sevdalar sığdırdım ben ona, Senin sevdan inan bambaşka ![]() Ben hiç değişemedim ki Ben hiç büyüyemedim anne ![]() Yine o eski küçüğünüm ![]() Kapıyı aç bir bak Sadece değişen saçlarımdaki ak ![]() Aç kapıyı aç anne! ![]() ![]() Bak yine akşam oldu ![]() Bu baykuş sesi de ne? Ürperiyorum,korkuyorum ![]() Yalnızım anne çok yalnız ![]() Dışarıda kar yağıyor ![]() Dışarısı kar,ayaz ![]() ![]() ![]() Üşüyorum anne üşüyorum ![]() Sar,sarmala al koynuna ![]() ![]() ![]() Yine eskisi gibi anne ![]() Aç gözlerini ![]() Hadi uyan ![]() Ben geldim anne ben ![]() ![]() ![]() Yediveren güllerle Kırmızı karanfiller getirdim ![]() ![]() ![]() Anne ![]() ![]() ![]() Lütfen anne ![]() Oyuncaklarım nerde? Oynayalım hadi seninle ![]() Hadi anne hadi ![]() ![]() ![]() Kalk hadi ![]() ![]() ![]() Şaka yapma ![]() Kalk! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne! ![]() ![]() Yoksa? ![]() ![]() ![]() ![]() Annee! ![]() ![]() Anneeeeeeeeeeee! ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] |
![]() |
![]() |
|