Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
affetme, olurmu

Beni Hiç Affetme Olurmu ?

Eski 06-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkım hadi seni bekliyorumm " , "Günaydın bitanem" , "Sen üzülme bebeğim,ben hallederim " ve daha bir sürü $ey

O kadar yapmacik geliyor ki Biliyorum senin suçun degil,benim hatam,benim ayıbım ama işte olmuyo,yakıştıramıyorum sevgi sözcüklerini O'ndan başkasından duymayı

Ve sonra beceremiyorum elini tutmayı!!
Dönüp dolaşıp aynı yere geldiğimizi söyleyeceksin şimdi,bir daireye hapsolmuş gibiAma elimde değil,uzaklaşamıyorum bu dairedenGidersem eğer yokolacakmış gibi hayat,bir daha nefes alamazmışım gibi

En çok "Neden? " demenden korkuyorumKararlı olsam da ellerini uzattığını görünceUtanıyorum kendimden,başımı eğmek yetmiyor böyle zamanda
Hani yemeğini tencereye boşaltıp dışarı kaçarken yakalanırsın da"Yaaa annee yaa" der,anlamasını beklersin
Dışarıda arkadaşların bekliyordurAğlarsın
Ağlasam anlar mısın?

Daha yolun başındaykenMutlu olma fırsatın varken,benden ayrılıp
Bana ne kadar kızdığını biliyorum,seninle oynadığımı düşündüğünüAmaEğer herşey farklı olsaydıÇookkk çookk farklı olsaydı!
Sen beni tanıyorsun,anlamalısın bazı şeylerin zorla olmadığınıYani düşünsene kaça bölündüm,kaç hayatta yaşamaya çalışıyorum,yaşatmaya çalışıyorum birşeyleri

Nedenlerim yokBu yaptığıma bir karşılık olamaz ya da
Git çocuklara anlat bu hikayeleri dersin,dinlemek istemezsinBen de bildiğimden cesaret edemem dahasına
Keşke herşey farklı olsaydı
Bana sesimi yükseltmeyi öğretmeseydin hayata karşı,"Sevdiklerin için" demeseydin,affetmeseydin, kapasaydın kapılarını
Ya da teslim olmasaydın hemen yalanlarıma,pişman olurdum ama bu kadar değil
Şimdi günah çıkarır gibi yazıyorum olanları,ne benim sana anlatmaya yüzüm var ne de senin bunları dinleyecek gücünKeşke bu yarayı gönlüne benden almasaydınKeşke hiç almasaydın
Yalancının mumu yatsıya kadarBeni hiç affetme,olur mu?
Hiçbir sözümü dinleme daha,duymak isteme yalanlarımıYüzüme bakma,benimle konuşma
Sevme de!
Beni hiç affetme,olur mu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com