![]() |
Beni Hiç Affetme Olurmu ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Hiç Affetme Olurmu ?![]() Beni Hiç Affetme Olurmu ? Aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar yapmacik geliyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sonra beceremiyorum elini tutmayı!! Dönüp dolaşıp aynı yere geldiğimizi söyleyeceksin şimdi,bir daireye hapsolmuş gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En çok "Neden? " demenden korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani yemeğini tencereye boşaltıp dışarı kaçarken yakalanırsın da ![]() ![]() ![]() Dışarıda arkadaşların bekliyordur ![]() ![]() Ağlasam anlar mısın? Daha yolun başındayken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana ne kadar kızdığını biliyorum,seninle oynadığımı düşündüğünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni tanıyorsun,anlamalısın bazı şeylerin zorla olmadığını ![]() ![]() ![]() Nedenlerim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git çocuklara anlat bu hikayeleri dersin,dinlemek istemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke herşey farklı olsaydı ![]() Bana sesimi yükseltmeyi öğretmeseydin hayata karşı,"Sevdiklerin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da teslim olmasaydın hemen yalanlarıma,pişman olurdum ama bu kadar değil ![]() Şimdi günah çıkarır gibi yazıyorum olanları,ne benim sana anlatmaya yüzüm var ne de senin bunları dinleyecek gücün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalancının mumu yatsıya kadar ![]() ![]() ![]() Hiçbir sözümü dinleme daha,duymak isteme yalanlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Sevme de! Beni hiç affetme,olur mu? ![]() |
![]() |
![]() |
|