![]() |
Yarasından Aşk Damlayan Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarasından Aşk Damlayan KalbimÜyeler Görebilir ] Bu akşam yine düştün aklıma ![]() Beynimle,kalbim arasındaki olan savaşı Bu akşam kalbim kazandı ![]() ![]() İzin verdim tüm düşüncelere tüm hayallere Ama bir şart koydum Umut olmayacak ![]() ![]() Kabul etti beynim bu anlaşmayı ![]() ![]() Kendimi kandırmadan,içimde tutmadan Dilediğimce haykırdım özlemimi, sevgimi ![]() ![]() Uzun zamandır akmayan gözyaşlarıma da izin verdim Çocuk misali,attım kendimi yağmurun ortasına Koşturdum,koşturdum,sokak lambalarının altında ![]() Önce yağmurla dans ettim Sonra,ruhumu özgür bıraktım bedenimden ![]() ![]() Yükseldim,yükseldim gökyüzüne Bir zamanlar başbaşa oturup izlediğimiz yıldızları yakalarcasın Ve seni ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunmak istedim,olmadı ![]() ![]() Ellerim bomboş ![]() ![]() Üyeler Görebilir ] İzledim sadece,saçlarını,gözlerini,dur uşunu ![]() ![]() ![]() O kadar gerçektin ki ![]() ![]() Ve bu gerçekliğin içinde o kadar yoktun ki ![]() ![]() Gitme vakti geldi ![]() ![]() Son kez baktım ![]() ![]() Sen hep dersin ya;"Hoşçakal" dedim ![]() ![]() Bu akşam yine düştün aklıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|