![]() |
Sen de Yalan Söyledin Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen de Yalan Söyledin HayatSen de Yalan Söyledin Hayat ![]() Sen insanları sev ki onlarda seni sevsin dedin ![]() Ben seviyorum ya onlar… Gözler doğruyu söyler diller yalanı dedin ![]() Ya gözlerde yalana karışmıssa… Seni seviyorum diyen seviyordur dedin ![]() Peki ben neden terkedildim? Zaman her derde devadır demiştin ![]() O zaman ben neden hala gülemedim? Yollar bir yerde biter mutlaka dedin ![]() Ama çıktığım yolların sonunu hiç göremedim Gözyaşları hiç durmaz akar demiştin ![]() Neden ben hiç onları göremedim? Ben anladım hayat sen de bana yalan söyledin… Benim öğrendiğim yaşadıklarımdan Kimseyi gereğinden fazla sevmeyeceksin, Çünkü o seni senin onu sevdiğin kadar hiç bir zaman sevmeyecek ![]() Gözlerde yalana karışmış görülmez oldu gerçekler ![]() Her seni seviyorum diyene gitmeyeceksin, Önce bir sınavdan geçireceksin, Çünkü yalan oldu bütün yaşananlar… Zaman hiçbir derde derman değil ![]() Daha da kanatır,acıtır yaralarını… Yollar hiç tükenmez biri sona erdiğinde diğerinde bulursun kendini ![]() Acılar doruğa ulaştığında gözlerden yaş akmaz dedim ![]() Anladım hayat sen de bana yalan söyledin ![]() |
![]() |
![]() |
|